Seniorcup 16. juni

Monty
Siden vi ikke har noe bilde av John Sørensen, viser vi et av han som leder Order of Merit i en annen seniorturnering

Da vi åpnet Golfbox for å sjekke resultatene begynte vi å lure fælt, for det virket nemlig som det ikke var noe leaderboard, samtidig som statistikken var på plass.

Dette viste seg å skyldes dårlige øyne og/eller to glass vin til middag.

Det var nemlig bare én deltaker i A-klassen, og med én rad blir tabellen forferdelig tynn og lett å overse. Den enslige deltakeren i A-klassen var John Sørensen, som vi dermed også kan gratulere med seieren, selv om vi vet at han har hatt bedre scorer på Krokhol.

Trond vant B-klassen
Trond vant A-klassen

I B-klassen var det imidlertid 7 deltakere, og tabellen var derfor mye lettere å få øye på. Og jammen var det jevnt i teten. Både Trond Bjerke og Ragnhild Lied Johansen fikk 16 poeng, og førsteplassen gikk derfor til Trond fordi han har lavere handicap og derfor brukte færre slag på å skaffe seg poengene. Dessuten er det godt å se at Jan Sørhus begynner å finne tilbake til formen etter sykdom. Han tok tredjeplassen å 16 poeng.

Aud vant C-klassen
Aud vant C-klassen

I C-klassen var det 5 deltakere, og det var Aud Jørgensen som trakk dagens lengste strå. 15 poeng ble det på Aud. Arve Sørlund var to poeng bak.

Det er dessverre ikke opprettet noen Order of Merit for seniorcupen 2015. Vi går ut fra at problemet er tilsvarende det turneringskomiteen har for mandagscupen. Det ligger heller ingen scorer i OoM-delen av turneringsmodulen i Golfbox, så vi kan dessverre ikke rapportere hvordan de enkelte ligger an med hensyn til årets gjeveste premie.

Resultater

Statistikk

For dem som ikke kjenner til det så finner du turneringsstatistikken under fanen til venstre for der du finner resultatene
For dem som ikke kjenner til det så finner du turneringsstatistikken under fanen til høyre for der du finner resultatene

Innledningsvis nevnte vi statistikken. På det statistiske skiller ikke seniorgruppen seg nevneverdig fra andre i og med at det var hull 7 som var vanskeligst og hull 1 som var lettest. På spillerstatistikken finner vi følgende:

Par 3 gjennomsnitt
T1 Johansen, Ragnhild Lied 3.50
T1 Jørgensen, Aud 3.50
Par 4 gjennomsnitt
1 Bjerke, Trond 5.60
Par 5 gjennomsnitt
T1 Hallme, Bjørn 6.00
T1 Johansen, Ragnhild Lied 6.00
Flest par
T1 Sørhus, Jan 2
T1 Tomren, Petter 2

 

Uten å ha fått noen rapport, går vi ut fra at alle koste seg i det fine været.

Privat melding til Petter Tomren om at det er klubbtrening med pro i morgen, og at han sikkert er velkommen hvis han ikke er forhåndspåmeldt allerede.

Ny seniorcup 23. juni

Innhold
Klubben