Mandagscup 20. mai 2019

Hva var det vi sa – stol ikke på værmeldingen!

For årets tredje mandagscup var været nok en gang samarbeidsvillig.

Det hadde regnet tidligere på dagen, så banen var litt bløt, men ikke veldig. Under turneringen falt det imidlertid ikke en dråpe, og det ble en fin og mild kveld. Også så grønt a’gitt.

Derfor er deltakelsen litt skuffende. I alt 23 stilte til start (A: 9, B: 9, C: 5). Vi oppfordrer nye medlemmer til å gi turneringsdeltakelse en sjanse. Det er bare hyggelige golfere på Krokhol, så du får både en sjanse til å treffe nye, potensielle venner, og en anledning til å skjerpe golfspillet – for det gjør du best i en turnering.

Hvit og gul tee

Spesielt for dagens turnering var at alle herrene måtte spille fra hvit tee og damene fra gul. Dette hadde nok noe å si for resultatene, for du får bare 1-2 slag ekstra, og noen av hullene blir ekstra vriene fra hvit. Vi synes dette er en artig tilnærming og alle burde få anledning til å spille fra en annen tee enn den de vanligvis spiller fra, for det gjør de fleste alt for sjelden.

Flott himmel over Krokhol da det led mot kveld.

Resultater

C-klassen

I C-klassen var det to premier (5 deltakere).

Andrepremien gikk til Petter Solli med 14 poeng.

Bjarne Røed innkasserte sin andre premie på to uker, og tok førsteplassen med 16 poeng.

B-klassen

I B-klassen var det derimot tre premier (9 deltakere).

Kristian Bjerve tok tredjeplassen med 15 poeng.

Yngve Andersen fikk 18 poeng, noe han var veldig fornøyd med fra hvit tee, men ble snytt for andreplassen på høyere handicap enn vinneren.18 poeng hadde nemlig også Steinar Nordskog, som tok seieren på det. Steinar hadde også dagens eneste birdie. Som vanlig hadde han ikke tid til å vente på premieutdelingen, så broder Espen fikk gavesjekkene isteden.

A-klassen

A-klassen, som spiller slaggolf i stedet for Stableford, ble ikke uventet dominert av dem som slår lengst. Det var tre premier (9 deltakere).Tredjeplassen gikk til Lars Sandberg med +2. Han hadde gått hjem, så dermed ikke noe bilde. Vi bruker ett av Sten-Arne, en av turneringslederne, i stedet.Morten Olstad spilte til sitt netto par, men måtte ta til takke med andreplassen på handicap.Vant gjorde nemlig Per Frode Haugen, som stod for dagens beste bruttorunde. 40 slag brutto ga par netto, og seier.

Orders of Merit

Dessverre har ikke turneringskomiteen klart å fikse OoM-oppsettet, så på de forskjellige Orders of Merit-tabellene står det foreløpig ingenting. Håper dette kommer i orden snart.

Mat

Dem som kom litt før, kunne meske seg med en deilig kyllinggryte som Merethe hadde gjort i stand. For dem som er usikre, så kan vi bekrefte at det blir middagsservering hver mandag fremover – med antagelig like gode retter på menyen.

Innhold
Klubben