Mandagscup 24. mai

Og så var ”alvoret” i gang. Årets første mandagscup.

Som sagt så virket været lovende da de fleste ankom klubben, men det ble altså silregn og kaldt etter hvert. Dette og 2 provisoriske greener på front-9 påvirket nok resultatene.

Det var 47 som hadde meldt seg på. Et anstendig antall siden dette var 2. påskedag. Noen godværsgolfere valgte å ikke møte frem, slik at til slutt så var det 42 som leverte scorekortet.

Selv om den ble våt etterhvert var banen god å spille på – med unntak av greenene

Apropos scorekort.

Turneringsledelsen merket seg at det var flere som ikke hadde giddet å regne ut poeng og legge dem sammen.

Dette er dumt.

Riktignok føres alle scorer inn i GolfBox, som regner ut alt som er av poeng, men for at den skal kunne skje så snart som mulig etter fullført spill, foretas premieutdelingen på grunnlag av det som står på kortet.

Det medfører derfor merarbeid for turneringsledelsen hvis du ikke gjør jobben din, og dessuten vil det ta lenger tid før den kommer i gang.

I klasse A gikk den yngste deltakeren, Anders Lier Raaness, av med seieren, med 21 poeng. En bra serie av Anders, som oppnådde dette uten birdier og med bogey på de to enkleste par-3-hullene. Et fint comeback etter en litt laber innsats i Vårsleppen. Det var to stykker på 19 poeng, men Jan Røisi dro det lengste strået på grunn av lavere handicap enn Morten Olstad. Det var også 3 stykker på 18 poeng, men de fikk ikke premie.

Resultater klasse A

I B-klassen gikk seieren til Joakim Sarvik, som hadde fått sin handicap regulert rett før turneringen, da han hadde fått 45 poeng i helgen. Han er på full fart nedover i handicap med andre ord. 20 poeng bekreftet dette. Han knep seg foran Inger Enstad, som fikk 19 poeng. Dette var de to eneste som spilte bedre enn sitt handicap.

Resultater klasse B

Klasse C, som bare hadde 4 deltakere, ble vunnet av Per Sarvik med 18 poeng. Nybegynnere bes merke seg at de kan stille opp i denne klassen og spille på klubbhandicap opptil 54.

Resultater klasse C

De beste i hver klasse tar selvfølgelig også ledelsen på Order of Merit.

Birdier*

  • Finn Raaness – hull 9
  • Mats Jensen – hull 1
  • Tony Farinha – hull 7
  • Gerd Brustad – hull 7

Så vidt vi kan huske ble birdien til Finn Raaness oversett ved premieutdelingen.

*Kun birdier som gir 4 poeng kvalifiserer til premie.

Innhold
Klubben