Vårsleppen 2010

Og så var turneringssesongen 2010 i gang. Tradisjonen tro startet det hele med flaggturneringen Vårsleppen. En liten prikk over i’en var at noen (hullfadderne kanskje) hadde tatt seg bryet med å sette opp blomster på tee på hull 1. Koselig. 

Dessuten var det fint og varmt vær! Dessverre har det enda ikke vært varmt lenge nok til at det er blitt ordentlig fart i frøene som er sådd i de brune flekkene på grenene, men bortsett fra det så var det flotte spilleforhold.

Frode vant herreklassen

Det viste seg at vinneren i herreklassen gikk i lederballen. Per Frode Haugen var nesten i en klasse for seg i dag. En runde på 7 over par (76 etter 18 hull) som blant annet inneholdt 3 birdier, gjorde at Frode kunne slå ut på hull 2, som eneste deltaker. To spillere til kom seg på greenen på hull 1, nemlig Tor Harald Eriksen og Jens Kr. Tofteberg. Ytterligere to slo ut på hull 1, og det var Gunnar Thorstensen og Odd Hole.

I det hele tatt var nivået ganske bra. Ni spillere i herreklassen kom seg til greenen på hull 18 (eller videre), og ytterligere tre slo ut på hull 18. Det er 43 % av startfeltet det! Det er neimen ikke verst så tidlig på året, og det med, skal vi si, litt vanskelige, greener.

Den fullstendige resultatlisten finner du lenger ned på siden. Den har vi like godt satt opp i samme rekkefølge som flaggene ble samlet inn, slik at vinneren faktisk står nederst. Resultatene vil ikke bli lagt ut på GolfBox.

Hilde vant dameklassen

Det ble jevnere i dameklassen enn i herreklassen. To spillere hullet ut på hull 18, nemlig Hilde Gundersen og Kirsten Rogne. Førstplassen gikk til Hilde, siden hun brukte færre slag (m.a.o. lavere hcp).

I dameklassen var nivået like bra, om ikke enda bedre enn i herreklassen, i og med at hele 7 av 10 startende slo ut på hull 18, og 4 stykker nådde greenen.

I tillegg til Hilde og Kirsten var dette Tonny Kieding og Britha Amundsen. Bra jenter!

Siden det var en fin dag, ble det også mange fine bilder. Her finner vi studier i dyp konsentrasjon, løs passiar, hvis…-historier, oppsummeringer og glade vinnere. Også lurer vi på hva det er Finn Ericsson driver med.

Innhold
Klubben