Mandagscup 26. august 2019

Strålende vær og forhold for 12. gang

Etter en aberrasjon forrige uke, kan vi igjen bruke klisjeen om denne mandagscupen. Været var strålende, og etter nok en dag til å tørke ut, var banen i førsteklasses stand. Fornuftig nok var det likevel ballplassering på kortklipt.

Himmelen var blåere enn blå.Det var 25 deltakere (C: 5, B: 11, A: 9) som fant seg tid til å ta en tur på Kroken i dag, hvorav mange deltok i gårsdagens KM.

Selv om forholdene lå til rette for det var scorene i kveld så dær.Det ene unntaket var Stefan Johanson, som slo til med en runde på -7 (51 brutto, 29 netto). Han får sitt 45-handicap barbert til 35, så neste gang spiller han ikke på klubbhandicap.I tillegg tok han en soleklar seier i C-klassen, med 8 slags margin til Marit Bjørnstad, som til tross for en god runde, ikke fikk noen premie. Det ble bare delt ut én siden det bare var 5 deltakere i C-klassen.Det andre unntaket var Stine Torgersen, som virker å være i storform. Det virker som banen er for kort for henne fra rød tee, for fra gul tee ble det nok en god runde. 40 slag brutto var dagens beste bruttoscore. Det ga Stine en nettorunde på 35 (-1) og nedskrivning til hcp 4,8. Dette er vel det laveste som er registrert av noe klubbmedlem siden vi ble en 9-hullsbane. Selvsagt ga det seier i A-klassen.På andreplass, tre slag bak, kom Olaf Thomassen, som gikk på +2 over netto par.

Lars Sandberg fikk birdie på 9-ern.I B-klassen tok Kristian Bjerve sin tredje seier for sesongen. Det var hans 9. topp-3-plassering. En bruttorunde på 45 ga +1 netto.Espen Nordskog brukte et nettoslag mer, og tok med det andreplassen med +2.Tredjeplassen gikk til Bjørn Harald Jensen, også på +2, men med litt høyere handicap.

Birdier

Til tross for de gode forholden ble det bare to birdiepremier i dag. Og de var på sett og vis bokstøtter.Knut Olav Sørset fikk sin birdie på 1-ern, mens …… Lars Sandberg fikk birdie på 9-ern.

Innhold
Klubben