Mandagscup 28. mai

Nok en fin maikveld på Krokhol – dog litt kaldere enn vi er blitt vant til i det siste – så mange fine golfgensere fikk se bruk hos de 32 deltakerne (A-19, B-9, C-8). Banen er nå nesten helt tørr, og man får nå rull på alle hull.Dette ga seg utslag i mange fine resultater, spesielt i A-klassen denne gangen. Egil Sørset hadde hele 7 hull der han fikk 3 poeng, og endte til slutt opp med hele 23 poeng – og nytt handicap neste uke. Du måtte over 20 poeng for i det hele tatt bli premiert faktisk. Både Ådne Trygg og Joakim Sarvik hadde 20 poeng, men Ådne gikk foran på lavere handicap. Det var såpass bra standard over A-klassen i dag at man måtte ha 17 poeng eller bedre bare for å få OoM-poeng.Resultater – AI B-klassen var det også lik poengsum i toppen. Her gikk Tony Farinha foran Terje Bjørnstad på handicap.

Resultater – BInger Sandset, som blant annet hadde en birdie for fem poeng på hull 1, vant C-klassen suverent, med 18 poeng. Andrepremien gikk til Jens Kr. Tofteberg.

Resultater – COrder of Merit i A-klassen leder fortsatt Iver Sletten suverent. Han spilte bra i dag også, men nå med mye lavere handicap.

I klasse B beholdt også lederen ledelsen, og Terje Bjørnstad er nå solide poeng foran nestemann.

I C-klassen er det meget jevnt.

Order of Merit – alle klasser

Birdier

Det ble en god del birdier i dag, men de fleste av dem kom på hull der disse spillerne kun fikk 3 poeng, og derfor ingen premie. Faktisk ble det bare en premiert birdie – og den gikk til Inger Sandset – som til gjengjeld fikk 5 poeng for den.

Premierte
Inger Sandset – hull 1

Upremierte
Ådne Trygg – hull 5
Per Frode Haugen – hull 1, hull 5
Arve Bjerke – hull 5
Finn Ericssson – hull 5

Per Frode Haugen har dermed tatt ledelsen på Birdietoppen. Vi merker oss også at nå som det er rull, blir hull 5 lettere og lettere for de mest langtslående. Snittscoren på hull 5 i A-klassen i dag var 0,2 over par!

Innhold
Klubben