Mandagscup 3. juni 2019

Nok en …

Vi skulle ønske vi kunne komme opp med en annen måte å si “fin kveld på Kroken” på.Men så kreative er vi ikke, og det var det altså. Mange fine scorer ble det også. For anledningen spilte alle  slaggolf fra rød tee. Det betød vesentlig lavere spillehandicap for herrenes del. Men artig tror vi de fleste syntes at det var. Vi anbefaler alle som ikke vanligvis spiller fra rødt å prøve det av og til. Det kan bli en aha-opplevelse for noen og enhver.Men mange hevet seg altså for anledningen.

C-klassen

Det var 8 deltakere og derfor bare to premier.

Beste runde i dag ble levert av Finn Raaness, som gikk på 34 slag netto (-2) med et spillehandicap på 21. Siden vi spilte back-9, betød det 10 tildelte slag, og en bruttoscore på 44. Det holdt til seier i C-klassen, men bare så vidt. Nå som han er blitt pensjonist, har Finn fått det så travelt, at han ikke blir å se i Mcup-sammenheng igjen før i september, så det blir vanskelig å hevde seg med Order of Merit, selv med en seier.Også under par gikk også Odd Hole. Han hadde 45 brutto og også 10 tildelte slag. Det ble derfor 35 slag netto (-1) og andreplass. Han var nok (etter eget utsagn) mye mer fornøyd med runden enn det kan se ut til.

B-klassen

Her var det bare 5 deltakere, og derfor kun én premie.Simen Thomassen tok en nokså klar seier, ettersom han gikk på 42 slag brutto og 35 (-1) netto. Det ga en seiersmargin på tre slag til Kristian Bjerve og Yngve Andersen (+2) som imidlertid ikke fikk noen premie.

A-klassen

Her var det 8 deltakere og derfor også bare to premier.Best i dag var Jon Kittilsen, som delte beste brutto-runde (40) med nummer to og nummer tre, men siden han har høyere handicap (5 tildelte i dag), tok han seieren med to slags margin. Brutto ble det 35 (-1).Lars Sandberg tok andreplassen med 37 netto (+1). Det ble med andre ord dobbeltseier til Hellerudsvingen.

Birdier

Vi trodde at de nye retningslinjene premierte birdier uansett poengvalør, men i dag ble det kun delt ut premiesjekker for birdier som var verdt 4 stablefordpoeng. Det var nemlig 6 birdier i dag, men det ble bare delt ut 3 premier.

Finn Raaness fikk birdie på hull 9.Odd Hole fikk birdie på hull 6.Espen Nordskog fikk birdie på hull 8!Ikke-premierte birdier:

  • Kristian Bjerve, hull 1
  • Lars Sandberg, hull 6
  • Sten-Arne Skulbru, hull 6

Havaristen..

… er en populær Enebakk-destinasjon for mange på Krokhol.

Denne havaristen er imidlertid av et annet slag.Vi vet ikke om den har kjørt seg fast, eller om den har hatt motorproblemer.

Uansett ønsker vi den snarlig og god bedring – røffen vokser fort om dagen.

Spilleforholdene var for øvrig utmerkede i dag. Synd ikke flere enn 20 tok turen.

Innhold
Klubben