Seniorcup 4. juni 2019

Shortsvær tirsdag formiddag

Fint vær og nesten 20 grader gjorde at mange av de 18 deltakerne stilte i shorts. Det var gode spilleforhold på banen, men litt gjenværende fuktighet her og der, gjorde at det ble spilt med ballplassering.

Dessverre var kafeen stengt (pga. sykefravær) før starten på turneringen, men den var åpen igjen da de fleste kom inn og frem til kl. 14, så det bar mulig å få seg en kopp kaffe og en vaffel på krita.

Så, stemningen var det ikke noe å si på, men spillekvaliteten var varierende. Det var nok ingen som ble nedskrevet i dag, og heller var det ikke noen som fikk birdie.

A-klassen

Her var det 6 deltakere, og derfor to premier.

Jon Kittilsen deltok i sin første Seniorcup for sesongen, og tok like godt seieren med 17 poeng.

Øivind Nordanger, derimot har litt av en merittliste i år. Han lå godt an lenge, men litt kluss på 7-ern gjorde at det ble 16 poeng – som altså holdt til andreplass.

B-klassen

Her var det 8 deltakere, slik at det ble delt ut tre premier. De fleste premiene var fine Callaway-baller.

Odd Hole fulgte også opp en god gårsdagsprestasjon med enda en god runde. 15 poeng ga en seiersmargin på ett poeng.

Poenget bak fulgte John Sørensen.

Den tredje premien var det Ragnhild Lied Johansen som fikk. 13 poeng hadde hun.

C-klassen

Denne ellers vanlligvis så velfylte klassen, hadde bare fire deltakere i dag, og det ble derfor to premier å dele ut.

Per Haakonsen virket litt forbauset over at 11 poeng hold til seier. Men det gjorde det altså.

Det holdt til og med til andreplass, for Eivor Arntsen hadde samme poengsum. Hun ble imidlertid “avspist” med en pose pegger, og ikke baller.

Orders of Merit

Riktig OoM er nå på plass, selv om det fremdeles mangler data på “Runder”-fanen.

Øivind Nordanger leder i A-klassen, John Sørensen B-klassen, og Per Haakonsen (så vidt) C-klassen.

Turneringsledere ønsket

Ragnhild mener, fullt berettiget, at det blir litt for mye for bare en person å stå for turneringsledelsen. Først skal scorekort skrives ut, etteranmeldinger håndteres, penger innkreves. Så skal man spille, før det er rett inn i bua for å registrere scorekort, og deretter premieutdeling. Det blir litt i hektiske laget, for turneringslederen vil jo også gjerne kose seg litt.

I Mandagscup-turneringene, og alle helgeturnerigner, er det alltid to turneringsledere, og det er jo omtrent like mange deltakere i Seniorcupen hver uke.

Ragnhild spurte derfor etter frivillige til å bli med å være med-turneringsledere. Hendene fløy ikke akkurat i været på terrassen, men noen bør melde seg snarest. Det er ikke lurt å drive rovdrift på enkelte ildsjeler med tanke på turneringens fremtid. Det er IKKE hverken spesielt vanskelige eller tidkrevende oppgaver vi snakker om. Spesielt hvis man er to om dem.