Seniorcup 4. juni 2019

Shortsvær tirsdag formiddag

Fint vær og nesten 20 grader gjorde at mange av de 18 deltakerne stilte i shorts. Det var gode spilleforhold på banen, men litt gjenværende fuktighet her og der, gjorde at det ble spilt med ballplassering.

Dessverre var kafeen stengt (pga. sykefravær) før starten på turneringen, men den var åpen igjen da de fleste kom inn og frem til kl. 14, så det bar mulig å få seg en kopp kaffe og en vaffel på krita.Så, stemningen var det ikke noe å si på, men spillekvaliteten var varierende. Det var nok ingen som ble nedskrevet i dag, og heller var det ikke noen som fikk birdie.

A-klassen

Her var det 6 deltakere, og derfor to premier.Jon Kittilsen deltok i sin første Seniorcup for sesongen, og tok like godt seieren med 17 poeng.Øivind Nordanger, derimot har litt av en merittliste i år. Han lå godt an lenge, men litt kluss på 7-ern gjorde at det ble 16 poeng – som altså holdt til andreplass.

B-klassen

Her var det 8 deltakere, slik at det ble delt ut tre premier. De fleste premiene var fine Callaway-baller.Odd Hole fulgte også opp en god gårsdagsprestasjon med enda en god runde. 15 poeng ga en seiersmargin på ett poeng.Poenget bak fulgte John Sørensen.Den tredje premien var det Ragnhild Lied Johansen som fikk. 13 poeng hadde hun.

C-klassen

Denne ellers vanligvis så velfylte klassen, hadde bare fire deltakere i dag, og det ble derfor to premier å dele ut.Per Haakonsen virket litt forbauset over at 11 poeng hold til seier. Men det gjorde det altså.Det holdt til og med til andreplass, for Eivor Arntsen hadde samme poengsum. Hun ble imidlertid “avspist” med en pose pegger, og ikke baller.

Orders of Merit

Riktig OoM er nå på plass, selv om det fremdeles mangler data på “Runder”-fanen.

Øivind Nordanger leder i A-klassen, John Sørensen B-klassen, og Per Haakonsen (så vidt) C-klassen.

Innhold
Klubben