Mandagscup 4. juni

Kveldens vertskap var PF Haugen og T. Torgersen, som begge stilte opp for henholdsvis Hilde Gundersen og Stine Torgersen, som begge måtte jobbe.
Kveldens vertskap var PF Haugen og T. Torgersen, som begge stilte opp for henholdsvis Hilde Gundersen og Stine Torgersen, som begge måtte jobbe.

Værgudene står de fromme bi, er det ikke det det står i skriften? Da må det være mange fromme medlemmer på Krokhol, for været denne kvelden var perfekt for å spille golf, til tross for dystre værnyheter. Litt kjølig med sol – perfekt for å vise frem sine fineste gensere. Og banen er nå i veldig bra stand, selv om vi ønsker oss litt mer gress i småflekkene på greenene, som tross alt er ganske raske. 35 stykker stilte opp (A-20, B-11, C-5) og hadde en fin kveld.

Det blir litt annerledes resultatservice denne gangen. “Noen” hadde nemlig krysset av en boks for registrering av runde, og ikke hull for hull. Dermed er ikke resultatservicen i Golfbox den samme som vi er vant til. Resultatet er der, men hullscorene måtte gjøres av redaksjonen manuelt (fikk låne kortene). Disse finner du lenger ned på siden. Under dette er den vanlige statistikken.

Av en eller annen grunn var hull 6 vanskeligere enn vanlig denne kvelden – og det er Finn Ericssons skyld! Etter at han slo i vannet fulgte både resten av ballen og naboballen etter. Men faktisk var det en god del gode scorer i kveld. Ikke minst i A-klassen, der du igjen måtte spille bedre enn handicap for å få premie.

Klasse A

Resultatliste – A

10 - Iver A1Bra spill i A-klassen altså. Du måtte ha 16 poeng eller bedre for å få OoM-poeng. Og når vi snakker om det, så har der Iver Sletten fremdeles ledelsen, med 27 poeng (nr. 6 med 18 poeng i dag). Men det er et helt kobbel som er like bak.

Order of Merit – A

Nivået var ikke like bra i B-klassen, men man måtte tross alt spille på sitt hcp for å vinne.

Klasse B

Resultatliste – B

05 - Terje B2D’tre herrer nevnt ovenfor befinner seg også på toppen av adelskalenderen (a.k.a. Order of Merit), med Terje Bjørnstad først, men det er ikke mye som skiller hverken dem eller kobbelet bak. Her kan alt skje.

Order of Merit – B

Klasse C

Jens Kr. Tofteberg ser mer overrasket enn noe annet, med andreplassen. Det er det ingen grunn til, siden det er hans tredje på rad.
Jens Kr. Tofteberg ser mer overrasket enn noe annet, med andreplassen. Det er det ingen grunn til, siden det er hans tredje på rad.
Inger Sandset har grunn til å smile så bredt som hun gjør - tredje turneringsseier på 8 dager.
Inger Sandset har grunn til å smile så bredt som hun gjør – tredje turneringsseier på 8 dager.

Deltakerlisten i C-klassen var uvanlig tynn i dag, ettersom mange av de “vanlige” ikke var med (som Per og Kirsten). Det hadde vært fint om de som spiller i C-klassen ikke hadde fått OoM-poeng bare ved å fullføre – altså at det hadde vært mer enn 10 deltakere i klassen. Tar dere utfordringen folkens?
På grunn av den lave deltakelsen var det bare 2 premier i C-klassen.

Resultatliste – C

Dagens to premierte har også tatt ledelsen på Order of Merit. Jens Kristian (mannen til Hanne H.T.) har vært veldig jevn, mens Inger har vunnet de to siste mandagscupturneringene.

Order of Merit – C

 

Birdie-premier
Vi synes de som får birdiepremie burde se gladere ut, selv om man ikke vet at man blir fotografert. Det skader ikke om premieutdeleren smiler heller.
Vi synes de som får birdiepremie burde se gladere ut, selv om man ikke vet at man blir fotografert. Det skader ikke om premieutdeleren smiler heller.

Det ble en god del birdier i dag – faktisk hele åtte, men bare fire av dem ga nok poeng (4) til å kvalifisere til premie.

– Dag Magnar Evje, hull 1

– Trond Torgersen, hull 2 og 8 (hadde også birdie på hull 5)
– Jon Kittilsen, hull 4

Per Frode Haugen og Trond Torgersen leder birdietoppen, og hull 5 står for nesten 50 % av alle birdiene som er satt – her trenger vi å få i stand det nye utslagsstedet!

Hva ellers?

Jo, sakte spill! En gruppe brukte nesten 3 timer i dag – det er for lenge under alle omstendigheter, men tenk litt på alle dem som sitter å venter på at dere skal bli ferdig. Det var fint vær i dag, men det er som vi vet ikke alltid tilfelle.
Vi begynner å få fine greener, og da er det synd om de skjemmes av ureparerte nedslagsmerker. Nedslagsmerker som ikke repareres med en gang blir til ujevnheter – ujevnheter leder til missede putter – grrr! Skjerpings. Her kan du se hvordan du skal reparere et nedslagsmerke – det behøver ikke være ditt eget.

Til slutt minner vi på Nordea Pairs – interessen per dags dato er ikke akkurat overveldende. 9. juni er dagen – meld deg på. Hvis du ikke har en partner, går vi ut fra at det lar seg ordne.

Hullscorer

Vi gjør oppmerksom på at disse hullscorene er “normalisert”, hvilket vil si at alle stryk er oppført med standardverdien for handicapkategorien, hvilket er DB for dem med hcp 9 eller lavere og 7 for dem med hcp mellom 10 og 19.

Hullscorer

Innhold
Klubben