Mandagscup 6. juni 2016

Endelig noen gode scorer.

Været begynner vi nå å ta for gitt, men for syns skyld bør vi nevne at det var nok en strålende kveld på Kroken. Litt vind gjorde ting interessante, og det samme gjorde de faste forholdene som innebar noen flere uforutsigbare spretter enn de fleste nok hadde ventet seg.

Noen utnyttet forholdene til å score bra, og både A- og B-klassen ble vunnet på 20 poeng. Det var flere andre som scoret bra også, så det ble nesten ingen overlegne seire denne kvelden.Resultater

A-klassen

Det var 9 deltakere i dag, og derfor premie til de tre beste.Best av alle spilte Morten Olstad, to birdier (hull 5 og 9) bidro til 20 poeng til tross for et par dobbeltbogeyer.Per Frode Haugen hadde også to birdier (hull 3 og 5) og spilte også bedre enn sin handicap med 19 poeng. Vi har også en mistanke om at Per Frode hadde dagens beste brutto-runde, ettersom han lå på par frem til hull 9, der han er registrert med en 9-er. Normalt tilsvarer 19 poeng for Frode 2 over par (med andre ord 38).Birdie ble det også på Olaf Thomassen, om enn “bare” én (hull 6). Sammen med stødig spill på de andre hullene, ga dette 17 poeng og tredjeplass. Gammelt bilde siden han hadde dratt hjem før premieutdelingen.

B-klassen

Der var det 10 deltakere og dermed også 3 premier.En meget jevn runde av Kristian Bjerve gjorde at han også kunne notere 20 poeng på scorekortet. Én dobbeltbogey på hull 6 var den eneste “blemmen” på dagens runde som ellers besto av 3 par og 5 bogeyer. Kristian tok dagens klareste seier.Nummer to var nemlig tre slag bak. Det var Ronny Waagenæs. 17 poeng var dagens fangst, og han blandet seg nok en gang inn i tetstriden.Odd Hole på tredjeplass, ble slått med ett slag og fikk altså 16 poeng. En premiert birdie på 1-ern bidro godt i poengregnskapet.

C-klassen

Her var det også 10 deltakere og derfor full uttelling med hensyn til premier.Kirsten Rogne slo til med en 4-poengs par på det siste hullet (hull 9) og klatret med det opp til 18 poeng for runden. Det holdt til seier med ett slag.17 poeng holdt til andreplass for Rita Åse, som igjen må ha hatt en “bra skulder”-dag, etter alle 3-poengshullene å dømme.Tony Farinha er alltid å regne med på mandager, men drar noen ganger før premieutdelingen. I dag utnyttet han par-3-hullene til fulle og spilte stødig nok på de andre til å hente 15 poeng. Det holdt bare så vidt til premie, ettersom det var to andre med samme poengsum.

Birdier

Det var ganske mange birdier i dag, noen premierte og noen upremierte.

Premierte

Per Frode Haugen, hull 5Morten Olstad, hull 5 og 9 (vi håper i hvert fall at han fikk to premiesjekker)Odd Hole, hull 1

Upremierte

  • Per Frode Haugen, hull 3
  • Holger Kohagen, hull 1
  • Olaf Thomassen, hull 6

Orders of Merit

I A-klassen har Per Frode Haugen nå opparbeidet seg en liten ledelse på 5 poeng til Kjell Høydahl. Det hjelper å spille bra og at deltakelsen samtidig blir bedre. Med dagens seier klatret Morten Olstad opp på tredjeplassen. Det er 11 spillere på denne listen.I B-klassen har lederen også fått seg et forsprang på 5 poeng. Det er dagens seierherre, Kristian Bjerve, som nå innehar den plassen etter å ha vunnet de to siste turneringene. Ronny Waagenæs brukte dagens andreplass til å innta en klar andreplass, ettersom det er 9 poeng ned til Arve Bjerke, som ikke spilte i dag. Det er 18 spillere på denne listen.I C-klassen har Steinar Nordskog fortsatt en klar ledelse med 47 poeng. Det betyr at han er 13 poeng foran Tony Farinha på andreplass. På tredjeplassen ligger Eric Fredriksson, med Kirsten Rogne poenget bak.

Innhold
Klubben