Mandagscup 9. august

I forrige uke, på front-9 måtte du ha par (tilsvarende 18 poeng) for å komme blant de ti beste i A-klassen. I går, på back-9, gikk den tilsvarende grensen på 15. Men jevnt var det, ettersom det vare var ett poeng som skilte de 5 beste. Det lengste strået i klasse A ble, etter noe om og men, trukket av Jon Kittilsen, som fikk 19 poeng. Det var samme poengsum som Petter Corneliussen, men Jon gikk foran på lavere handicap. Morten Trehjørningen fikk 18 poeng og tredjeplassen, og inntok med det ledelsen på Order of Merit. Per Frode Haugen tok 4. plass, også han med 18 poeng og gikk opp på 3. plass på Order of Merit.

Joakim Sarvik 2010

klasse B tok Joakim Sarvik sin 5. seier for sesongen. Det ser ut til at det eneste som kan stoppe ham fra å vinne Order of Merit, er at han blir skrevet ned til klasse A, noe som skjedde med flere av hans “rivaler” tidligere i sesongen. Han har nemlig opparbeidet seg en ledelse på 30 poeng til Tony Farinha, som ligger på andreplass på OoM. Noen nedskrivning ble det imidlertid ikke i dag, ettersom poengsummen i dag ble 18.

Ellers ble det kvinner på pallen i klasse B. Catherine Granung tok 2. plass med 16 poeng, og Elin Bjørnhaug 3. plass med 15 poeng.

2013-0610 C1 Per smiler nestenSeieren i klasse C gjorde kvelden til en festdag iSarvik-familien, ettersom Per tok seieren med 16 poeng. I klasse C er det Rita Åse som leder på Order of Merit, men Per Sarvik og Sturla Sandlie er ikke langt bak.

Det var for øvrig 33 spillere som hadde funnet veien til Krokhol denne fine augustkvelden, en kveld da regnet uteble og greenene var trege.

A – 18
B – 12
C –  3

Greenene får vel også ta skylden for at det i kveld ikke ble registrert en eneste birdie, til stor glede for turneringskomiteens finansminister. I forrige uke var det altså 8 (pluss 3 upremierte). Det ble derfor ingen endringer på Birdietoppen.

Resultater 
Order of Merit 

Innhold
Klubben