Mandagscup 16. august 2010

En fin augustkveld som ble avsluttet før regnet kom, tiltrakk seg hele 52 deltakere:

A – 28
B – 15
C – 9
Siri Vinner OoM-ASom vanlig på front-9 måtte det gode scorer til for å bli premiert. I A-klassen gikk grensen på 20 poeng, og de som “bare” fikk 18 poeng ikke engang fikk OoM-poeng. Hele 15 spillere hadde 17 poeng eller bedre.

Det måtte altså en framifrå prestasjon til for å vinne, og den leverte Siri Tendal. Hun gikk like godt 2 over par, og samlet på den måten hele 23 poeng. Det holdt til seier i A-klassen med to poengs margin til Sander Lund og Asbjørn Herdal. Her måtte det forresten loddtrekning til for å avgjøre rekkefølgen, fordi begge hadde samme poengsum, samme hcp og samme spillehandicap. Og siden det var så mange deltakere besluttet turneringsledelsen å dele ut 5 premier. De to siste gikk til Helge Rivedal (også 2 over par) og Jan Røisi.

Resultater – A

Dette var Siris 4. seier for sesongen, så hun har derfor tatt tilbake ledelsen på Order of Merit, og er nå 9 poeng foran Morten Trehjørningen.

Order of Merit – A

Tony Farinha (1)I B-klassen var det ikke fullt like jevnt, men det manglet ikke mye. Seieren gikk til Tony Farinha med 20 poeng. I B-kassen ble det delt ut 4 preimer, og de andre premierte var Bjørn Kaldestad, Inger Enstad og Jan Sørhus.

Resultater – B

Med seieren tok Tony et skritt nærmere teten på OoM, men Joakim Sarvik har fremdeles en ledelse på 19 poeng.

Order of Merit – B

13 - Rune Sørlie, glade vinner av klasse CI klasse C var det Rune Sørlie som gikk av med seieren. Han fikk 18 poeng, og fikk følge på pallen av Kirsten Rogne og Anders Hoel.

Resultater – C

Rune har imidlertid ikke spilt mange nok turneringer til at det monnet på Order of Merit. Den ledes fremdeles av Rita Åse, en det er fire spillere som alle har en utmerket sjanse til å innta toppen før sensongen er over. I tillegg til Rita er det Sturla Sanlie, Per Sarvik og Kirsten Rogne.

Order of Merit – C

Birdier

7 birdier denne mandagen. Til sammenligning var de ingen forrige uke. Birdietoppen er oppdatert, og der er nå oppnådd 40 birdier på front-9, mot 14 på back-9. Per Frode Haugen har tatt ledelsen.

Birdier (premierte)
Asbjørn Herdalm, hull 9
Dag Evje, hull 4
Arve Bjerke, hull 9
Morten Olstad, hull 7
Per Frode Haugen, hull 2
Jan Sørhus, hull 7
Sturla Sandlie, hull 7

(Upremierte)
Helge Rivedal, Hull 7
Mats Jensen, hull 1

Statistikk - 16

Innhold
Klubben