Mandagstreff 18. juli 2016

Mandags-eagle …

… og mange andre gode scorerNår banen er i så bra skikk som den er nå, så burde det ligge til rette for gode scorer, og på kveldens mandagstreff, svarte deltakerne på tiltale. I tillegg til perfekte baneforhold var været også perfekt for golf. Det til tross hadde de 10 deltakerne banen for seg selv. Skjønn det den som kan.Dagens beste prestasjon var det Morten Olstad som sto for. Etter å ha bommet litt på de første to hullene slo han nemlig til med tre perfekte slag og fikk eagle på hull 3. Driven lå ved 200 meters-merket, og så la han hybriden nesten pin-high 2 meter utenfor greenen. Deretter endte et perfekt pitchslag i hullet. 5 poeng var storfuglen også verdt. Etter dette fortsatte Morten å spille bra, og avsluttet like godt med birdie på 9-ern.

20 poeng ble fangsten, og det holdt til seier – men bare så vidt, for 20 poeng hadde også Rune Sørlie. I tillegg til å snike seg med på bildet av Mortens store øyeblikk, vartet også Kjell Høydahl  opp med nedskrivningstall, men 19 poeng holdt bare til tredjeplass i kveld.

Totalt var det 8 stykker som hadde 16 poeng og bedre.Morten var heller ikke den eneste som scoret bedre enn par. Pål Valheim sikret seg nemlig også en birdie – på 6-ern som var dagens letteste hull, med en gjennomsnittscore på bare 0,4 over par.

8 av 10 spillere fikk par på 4-ern i dag, som var nest lettest.Resultater

Disse bildene hører sammen

Noen venter …

… mens andre leter

Innhold
Klubben