Seniorcup 19. juli 2016

Finn.se

Dagens navn var Finn Ericsson, som tok seg en snartur fra Sverige til Krokhol for å delta i tirsdagens seniorcup.Vi vet han har ligget i trening, og denne gangen betalte det seg med seier +3 brutto (med birdie på 8-ern) ga 20 poeng. Det var langt mer enn noen andre, og selvfølgelig nok til seier i A-klassen.

John Sørensen kom inn på andreplass i klassen, med 16 poeng.I B-klassen var ikke scorene på samme høydenivå, men så var det desto jevnere. Trond Bjerke snarfet til seg seieren med 13 poeng, hvilket var ett fattig poeng bedre enn Terje Ekseth og Finn Arne Johansen.

ResultaterJan Berg Jansen er også i støtet, og tok sin fjerde seier på rad i C-klassen. Med 16 poeng vant han med fire slags margin til Unn Wigdahl.

Det var 16 deltakere i alt, og det er slettes ikke verst til å være midt i juli – men så er banen fin da. Det er nok en honnør til forholdene at par 5-hullene, hull 3 og 5, er rangert som dagens letteste i Golfbox.

Orders of Merit

A-klassen

Med dagens seier, og godt hjulpet av at hverken Sander eller Olaf var med, tok Finn Ericsson ledelsen på OoM-A. Her er det imidlertid uhyre jevnt i toppen. Det er bare 8 poeng som skiller 1. og 5. plass.

B-klassen

I B-klassen er det imidlertid alt annet enn jevnt. Etter fire andreplasser på rad har Trond Bjerke … — vent litt — hvordan kan Trond ha fire andreplasser på rad når han vant gårsdagens turnering? Vi undersøkte saken og fant at Finn Arne Johansen, som ble nummer 3 i B-klassen tirsdag, har “stjålet” førsteplassen fra Trond i OoM-sammenheng.

Dette er nok noe turneringsledelsen bør se nærmere på. Uansett om han får 12 eller 10 poeng for tirsdagen seier, så har Trond Bjerke opparbeidet seg en formidabel ledelse. Den er på hele 25 poeng foran Jan Sørhus. Det er imidlertid kamp om andreplassen, i det bare 5 poeng skiller andre- og femteplassen.

C-klassen

I C-klassen er det heller ikke lenger jevnt, ettersom Bengt Tullander, som lå godt plassert før sommerferien, ikke har deltatt i de siste turneringene. Det har gjort at Arve Sørlund har skaffet seg en ledelse på 23 poeng. Med mindre deltakelsen i C-klassen bedrer seg betraktelig etter ferien, kan nok det bli vanskelig å ta igjen.

Innhold
Klubben