Mandagstreff 19. oktober 2020

Tidlig solnedgang gjorde det nødvendig å starte kl. 15.30 i dag, og det var seks stykker som stilte opp (seks og en halv hvis vi regner med Asbjørn Herdal, som bare spilte 5 hull). Været var, som vanlig hadde vi nesten sagt, strålende, om enn litt kaldt. Det var 2 plussgrader da vi avsluttet rundt kvart på seks.

Hvis du ser nøyere på det store bildet, ser du at greenen på 6-ern er grå. Det er fordi banemannskapet har strødd enda mer sand på greenene. Vi antar at det er fordi det er meldt ganske mye regn i morgen, og vanningsanlegget er jo stengt, så da må man jobbe med det man har. Sanden vil sette greenene i bedre stand til å tåle vinteren som kommer. All sanden gjorde greenene annerledes å putte på , men ikke dårlige. Det var is å spore flere steder, og fairwayen på hull 3 er nå ganske så fast.

Vi regner med at det var på grunn av forholdene at tre medlemmer som vanligvis legger scorekortet i postkassen, lot være å gjøre det i dag. For dem som startet senere på ettermiddagen, ble derfor handicaptellende runde gjort valgfritt, alle som ikke spilte så bra valgte dette, og de står derfor oppført med “RTD” i resultatlisten.

Det var i det minste én kar som ikke hadde noe å skamme seg over, og som ikke hadde latt seg affisere av forholdene. Det var Stefan Johansson, som gikk på 40 slag og sanket 21 poeng. En overlegen seier med fem slags margin.

Neste uke

Været bestemmer mye. Dessuten går vi bort fra sommertid natt til søndag, og solnedgang neste mandag blir derfor kl. 16.40. Starttidspunktet for et eventuelt mandagstreff blir derfor senest kl. 14.30, og det vil selvfølgelig påvirke deltakelsen. Foreløpig setter vi ikke opp turneringen i Golfbox, men venter og ser.

Innhold
Klubben