Gul og hvit

To gjengangere i oktober

Det ene er at det er da den første frosten kommer. Det har vært nattefrost på Krokhol de siste dagene, og derfor er banen stengt til kl. 10.30. Bestiller du så tidlig, kan det imidlertid også være at du må vente litt til.

Nytt spillemønster

Fordi rimet ligger lengst i skyggen på hull 3, er det nå innført et midlertidig nytt spillemønster. I stedet for å spille hullene i vanlig rekkefølge, skal de spilles i denne rekkefølgen: 1-2-6-7-8-9-3-4-5. Ser du noen som er på vei opp til utslaget på 3-ern, er det fint om du minner dem på dette.

Gul generator

Den andre faste gjengangeren er at det står en gul generator ved pumpehuset. Det betyr at vanningsanlegget blir tømt for vinteren. De som var ute tidlig nok fikk i dag se flere små geysirer på banen.

Greie baneforhold

Ellers har det nå tørket bra opp. Som nevnt tidligere, er greenene blitt pigget og sandet. En god del av sanden ligger der fremdeles, så greenene er ikke lenger så gode å putte på som de har vært i hele år.

Åpent klubbhus

Det var fint vær i dag, og morgentåken ga slipp tidligere på Krokhol enn nærmere byen. Klubbhuset var derfor åpent, og det vil det også være i morgen (søndag 18. oktober). Det er store muligheter for at det blir siste gang i år.

Bra med folk

Det var bra med folk i dag, og alle så ut til å ta litt forsinkelser med et smil. Forsinkelsen skyldtes at noen av de første gruppene ble bedt om å vente litt med å gå ut, slik at frosten fikk en sjanse til å forlate banen før de kom til 3-ern.

Innhold
Klubben