Mandagstreff 28. september

Det var nok noe optimistisk å arrangere mandagstreff kl. 17 når solnedgang er kl. 19, men det gikk på et hvis.

Det lå to scorekort i postkassen, der låsen heldigvis var fjernet (og takk til den som ordnet det), mens det var to firerballer som gikk ut kl. 17, én fra 6-ern og én fra 1-ern.

Den ene ballen kom inn i god tid før solnedgang og avsluttet i delvis dagslys, mens den andre brukte 40 minutter mer og kom inn i tussmørke. Det ble mumlet om “mye leting etter ball”.

Scorene ble slett ikke så verst.

Best av alle i dag var en av dem som spilte på ettermiddagen. Øivind Nordanger spilte fra rød tee og karret til seg 21 poeng, delvis takket være to birdier, de eneste som ble registrert.

Stefan Johansson og Jon Kittilsen gikk begge på par og fikk 18 poeng.Bildet “lyver” litt, da det var mørkere enn det gir uttrykk for da vi avsluttet. Hovedbildet gir et bedre inntrykk av hvordan lysforholdene var mot slutten av runden, og da hadde sisteballen enda ikke nådd fairway på hull 9.

Det var stort sett gode spilleforhold.

Det ble gjort feil

Resultatlisten må endres, men det ser ikke ut til at det er mulig å gjøre på en lettvint måte i Golfbox.Utslagsstedet er endret i de respektive spillernes scorearkiv, slik at handicap skal bli oppdatert med riktig nettoscore.Golfbox oppfattet det dithen at det var flere enn én spiller i dag som spilte fra rød tee. Espen Nordskog, Alexander Løken og Jan Tore Samuelsen fikk tildelt feil spillehandicap.

Den egentlige resultatlisten blir derfor som følger:

  1. Øivind Nordanger, 21 poeng
  2. Stefan Johansson, 18 poeng
  3. Jon Kittilsen, 18 poeng
  4. Jan Tore Samuelsen, 18 poeng
  5. Alexander Løken, 18 poeng
  6. Lars Sandberg, 17 poeng
  7. Olaf Thomassen, 15 poeng
  8. Erlend Bærø, 15 poeng
  9. Espen Nordskog, 15 poeng
  10. Petter Tomren, 14 poeng

Neste mandag starter vi kl. 16.30, og har lagt inn en buffer-blokkering på hver side, slik at vi ikke får noen rett foran slik som i dag.

Vi har også satt opp turneringen med valgfritt utslagssted slik at vi kanskje slipper å legge inn scorene tre ganger fordi noen velger å spille fra rødt, og vi innser at vi må endre oppsettet.

Innhold
Klubben