Mandagstreff

Første mandagstreff er 21. september

Som vi nevnte i rapporten fra mandagscupavslutingen så gjør vi oss nå klar til MANDAGSTREFF. For selv om Turneringskomiteen er klar til å avslutte sesongen, er det ikke tilfelle med Redaksjonskomiteen, som jo må ha noe å skrive om. Som i tidligere år vil det bli arrangert Mandagstreff på resten av mandagene så lenge banen er åpen. Det sier seg selv at solnedgang vil styre hvor sent det er mulig å starte, men vi prøver med klokken 17 neste mandag. Lenger ut på høsten vil det bli tidligere.

Slik var forholdene under mandagstreffen
22. september i fjor

Slik var forholdene under mandagstreffen
29. september i fjor

Mandagstreffen er en uformell turnering. Det er bare å møte opp, men det er fint for de andre spillerne at du melder deg på, slik at de andre venter på deg hvis de har lyst til å gå ut før tiden.

Det er ingen klasseinndeling. Det er ingen startkontingent, og derfor ingen premiering. Det blir heller ikke satt opp noen startliste på forhånd. De som er til stede velger selv hvem de vil spille med. Det er bare en mulighet for Krokhol-medlemmer og -venner til å spille golf i en sosial setting.Hvis noen har lyst til å spille tidligere på dagen, er det også anledning til det. Da legges scorekortene i gangen i klubbhuset.

A propos scorekort, så vil ikke disse bli skrevet ut. Du er selv ansvarlig for å hente et i klubbhuset, fylle inn navn og korrekt SH. Scorekortet skal undertegnes av markør. Redaksjonskomiteen har påtatt seg å legge scorene inn i Golfbox (den må som nevnt, likevel ha noe å skrive om). Resultatet vil også legges inn for handicapregulering for dem som er i kategori 3, 4 og 5. Det vil også bli satt opp en enkel Order of Merit for dem som er interessert i å følge med hvordan man gjør det innbyrdes.

Fra mandagstreffen 6. oktober i fjor

Fra mandagstreffen 27. oktober i fjor

I fjor høst ble det spilt 6 mandagstreff, den siste 27. oktober, de fleste i meget fint vær og med gode baneforhold.

Så det er bare å glede seg til god golf og mange flotte høstfarger.

Påmelding i Golfbox

 

Innhold
Klubben