Mandagsturnering 9. juli

5 lag stilte til start i sommerens første mandagsscramble. I henhold til gode kilder så hadde det ikke regnet på Krokhol hele dagen, men det var truende skyer på himmelen og i det fjerne kunne vi høre tordenvær. Det begynte å dryppe litt da lagene var i ferd med å spille ferdig det første hullet – paraplyer og regntøy kom frem, men så ga det seg og under premieutdelingen kom jammen solen.

Til tross for det fine været som ble oss til del, så bar jo banen litt preg av at det har regnet litt i den siste tiden – det var vått på fairway. Greenene var fine, om enn litt trege. Vi er jo blitt vant til at man må gå noen slag under par for å vinne 9-hulls scramble-turneringer på Krokhol. I dag holdt det imidlertid med par. Det var i det hele tatt meget jevnt. To lag gikk på par og de tre andre gikk én over. Derfor ble det loddtrekning om premiene.

03 - Laget som ble nummer 1
Vinnerlaget, fra venstre: Jens Kr. Tofteberg, E. Heldal (beklager at vi ikke har fornavn og litt usikker her – dette er en medbragt venn og Golfbox er nødvendigvis ikke så informativ, ettersom det ble jonglert litt med lagene før start), Per Frode Haugen og Lise Brekka. De spilte altså på par (36 slag) og vant førstepremien på loddtrekning.

 

02 - Laget som ble nummer 2
Laget som ble nummer 2 – på loddtrekning etter å ha spilt på par. Som vi kan se var det varmt nok til å lage svette skjorter – og da kan det være kjekt med en pakke oppvaskkluter. Fra venstre: Bjørn Erik Bugge, Jon Kittilsen, Jan Sørhus og Finn Ericsson.

 

08 - Ditto
Deilig på terassen etter turneringen, som ble unnagjort på god tid – de fleste lagene brukte ikke stort mer enn to timer på runden – bra! Neste uke håper vi at medlemmene ber med seg enda flere venner fra andre klubber. I dag tror vi det var to. Hyggelig å se Terje Engen tilbake på Krokhol.
Innhold
Klubben