Monday Scramble 16. juli

Mye bedre resultater denne mandagskvelden enn for en uke siden. Som alle vil huske ble den turneringen vunnet på par. Denne kvelden, som ble veldig fin, etter en litt overraskende regnskur rundt kl. 17, måtte man ha minst -2 for å få premie.

Så vidt vi kan huske ble det til slutt 7 lag som stilte til start. Mange av disse lagene lignet ikke i det hele tatt på dem som sto i startoppstillingen. Det ligger også resultater ute på Golfbox, men disse er ikke korrekte, hverken med hensyn til lagoppstilling eller score. Derfor lager vi heller ikke lenke.

Siden det faktisk var noen som hadde fulgt oppfordringen og invitert med venner, er vi heller ikke sikre på identiteten til alle på bildene vi tok av de tre premierte lagene. De som eventuelt blir feilidentifisert får ha oss unskyldt. Golfbox er visstnok ikke så godt egnet for Texas Scramble, spesielt ikke når det er en del etteranmeldinger og det blir skiftet rundt på lagene, noe som i tillegg ofte skjer i siste liten.

Vinnerlaget, med -5
04 - nr 1

Fra venstre Gunnar Ohlson, Morten Olstad, Jan Sørhus og Finn Ericsson. Minus fem er jo veldig bra. Jan og Finn var dessuten på pallen i forrige uke.
03 - nr 2

Noen lag hadde bare 3 spillere og da spilte man med “dummy”. Vi overlater til leserne å velge hvem det var på dette laget som gikk -2. Fra venstre Kjell Høydahl, Sander Lund (Oppegård) og Jan Røisi.

Nok en godt gjennomført turnering, til tross for at den utnevnte turneringslederen uteble. Hvis vi skal kritisere noe, utover det faktum at det regnet før turneringen startet, så er det at spilleevnen kanskje kunne vært litt bedre fordelt på lagene. Men som sagt, når det er mye stokking like før start, er ikke dette alltid like lett å oppnå.

Banen fremsto i god stand, først og fremst langt fra så våt som man kanskje skulle tro. Som mange av dens medlemmer er banen “flink til å drekke”. Det var også noen som lurte på “når skal vi spille foursome?”. Det har jo vært tradisjon at en av sommerturneringene har hatt dette formatet (eller Greensome), men det er altså ikke tilfelle i år – dessverre får vi vel si – men det er et krevende format og kanskje ikke det som er best egnet for “feriegolf”. Herved oppfordres turneringskomiteen å arrangere en foursome/greensome-turnering i slutten av september, etter avslutningen av mandagscupen som sådan.

Innhold
Klubben