Sommerscramble 23. juli

04 - SommerhimmelTruende skyer, men ikke noe regn, så det ble en fin kveld på Krokhol – igjen. Det var i hvert fall mange fornøyde fjes å se etter innkomst. Som de fleste nå vet dreide det seg igjen om Texas Scramble, også denne gangen med den tvisten at den som slo utslaget som ble valgt ikke kunne slå neste slag (altså ikke noe krav til et visst antall utslag av hver spiller).

Per Frode stilte nok en gang sporty opp som assisterende turneringsleder til Jan Sørhus, som hadde fått jobben fra den egentlige turneringsansvarlige.

Det ble nesten like gode scorer som i forrige uke. Denne gangen var vinnerscoren -4. Til andreplassen holdt det med -1. Det var det to lag som hadde, men siden det bare var to premier denne kvelden, ble det loddtrekning om andreplassen.

Kveldens vinnerlag

Vinnerlaget (1)

Glade gutter. F.v. Sander Lund (Oppegård), Per Frode Haugen og Trond Bjerke, pluss Maren Dummy, som vi hørte hadde særdeles mange fine slag. Fire slag under par er bra det! Gratulerer

Laget som ble nummer 2 (på loddtrekning)

Nummer 2-laget

F.v. Arve Bjerke, Roald Eilertsen, Ketil Nordgård og Finn Ericsson. De gikk altså på -1. Det andre laget som hadde samme score, men som det ikke er bilde av, besto av Steffen Bjørnhusdal, Jon Kittilsen, Keith Hall og Inger Sandset.

Neste uke er det også lag-scramble, men uken etter det igjen er mandagscupen tilbake for fullt.

Innhold
Klubben