Matchplay: Erlend vant nok en jevn match.

5. juli 2021 – Erlend Bærø og Ørjan Moy spilte match i ettermiddag, umiddelbart før mandagstreffen.

Erlend har sendt oss dette referatet (og bilder!).

Vi setter stor pris på denne tilsynelatende trenden med utførlige referater fra matchen, da det betyr at vi kan legge spikersuppe-prinsippet til side for en gangs skyld.

Ørjan og Erlend møtte tidlig opp før matchen kl 16 mandag for å tømme ballautomaten for rangeballer i knallvær.

God og varme startet de med godt mot. Ørjan med 6 slag mer enn Erlend.

Hull 1: Erlend starter med sjank rett i blått. Kommer seg på greenen men der ligger Ørjan på 2. Han huller ut på 4 og starter 1 opp Ørjan.Hull 2: Ørjan med god drive, men lander i skråningen til venstre for fairway. Erlend knaller til med god drive og ligger 70 m fra green. Ørjan finner ballen som hadde rullet ned på kantklippen. Drar til med godt innspill og ligger rett i forkant av greenen. Følger opp med god chip og par på hullet. Erlend får bogey. Ørjan 2 opp.Hull 3: Begge med gode driver. Ørjan er uheldig og går i rødt på slag 2. Dropper, og slår slag 4 rett over flagget!  2-putter for bogey etter å ha vært ute i rødt. Erlend spiller passivt, siden han trodde han hadde hullet, men når Ørjan kliner til med megainnspill så holder ikke det med bogey for Erlend – da Ørjan vinner hullet på tildelt slag. Ørjan 3 opp.Hull 4: Ørjan legger utspillet i rødt til høyre. Erlend spiller strategisk og sikrer hullet med bogey. Ørjan er 2 opp.

Hull 5: Erlend legger ballen så langt ned og midt i fairway at til og med Alexander Løken hadde lurt hva som foregikk. Ørjan kliner til han også, men går i rødt til venstre på hull 3. Erlend velger nok en gang å spille strategisk og huller ut med bogey. Det holder og Ørjan er bare 1 opp og nå er det game on!Hull 6: Erlend legger utslaget til høyre for 100 meteren. Ørjan skremmer fisken i vannet. Erlend vinner hullet og all square.

Hull 7: Erlend legger utslaget i fairway, 130 m fra green. Ørjan hilser på skogen oppe til høyre. Pitcher seg kort ut og kliner til med rescue rett kort om green. Erlend velger å spille strategisk og huller for bogey. Der holder og Erlend er for første gang i ledelsen med 1 opp.Hull 8: Erlend legger utslaget til høyre i fairway. Ørjan kliner til med dagens lengste drive opp på første platå ved starten av fairway på hull 9!!  Han slo seg forbi skogen og har helt åpent inn. Kanoninnspill og par på hullet. Ørjan tar tilbake og all square nok en gang.Hull 9:  Nå skal det avgjøres. Begge starter med gode utslag og sånn passe innspill kort om greenen. Erlend lander en 3 m putt for bogie. Ørjan har ingen tildelte igjen, og må putte for bogey eller bedre. Bommer bogey-putten rett til siden og Erlend kan puste lettet ut og vinner 1 opp.

Da slapp vi sudden death, og kunne gå rett videre og spille mandagstreffen.Vi har fått opplyst at bildene er arrangert for anledningen.Erlend møter Jon Kittilsen i neste runde, som er kvartfinalen.

Innhold
Klubben