Årets første mandagstreff

5. juli 2021 – Nå som “fellesferien” er startet, er det mandagstreff i stedet for mandagscup. I dag spilte vi den første.

Da påmeldingsfristen utløp, var det 7 påmeldte, men Ørjan Moy bestemte seg for å bli med, og det var ikke noe problem. Det ble derfor to 4-baller som gikk ut kl. 18 i dag. Basisformatet for mandagstreff er stableford, men deltakerne står fritt til å velge et annet format. Det gjorde de ikke, så det var stableford vi spilte.

Forholdene var veldig bra, og banen hadde fortjent bedre besøk. Det var meldt regnbyger, men det var oppholdsvær helt til den siste ballen var på siste del av hull 9.

Resultatene var på det jevne.Best i dag var Marte Olstad. Hun slår langt, men er litt ujevn. Noe av det som stå frem i dag var en flott par på hull 2 samt bogey på hull 3. Den første prestasjonen var verdt 5 poeng, og den andre 4. Noen stryk ble det også, men til slutt hadde hun hanket inn 18 poeng. Det holdt til seier i dag.Vi fikk ikke tatt et bilde av Marte i dag, så vi rappet profilbildet hennes fra Facebook.

Nærmest Marte var Erlend Bærø og Espen Nordskog med hhv. 17 og 16 poeng.

Innhold
Klubben