Matchplay: Finalen er klar

20. juni 2022 – Etter nesten fire måneder er det nå klart hvem som skal spille finalen.

Klokken 15.30 i dag gikk Jan Tore Samuelsen og Arne Schille ut for å spille semifinale over 18 hull i klubbmesterskapet i matchplay på Krokhol.

Vi lar Jan Tore fortelle med egne ord hvordan det gikk.

Da er semifinalen mellom Arne og meg spilt. 17,7 og 17,9 i handicap gjorde matematikken enkel (begge på SH=19). Det ble en jevn og hyggelig runde, der ingen av oss vartet opp med storspill. Matchen ble i hovedsak avgjort på greenene der det tidvis så ut til at begge putterne spilte på lag med meg. Det endte til slutt med seier til meg (3&1).

Etter hans egen beregning er det tredje gang på fire år at JT er i matchplay-finalen, så vi kan trygt kalle ham en matchplay-spesialist.

Finalen går altså mellom JT og Jørgen Marius Jensen, og da må JT være forberedt på at det er han som må gi slag. Jørgen er for oss et ubeskrevet blad i turnerings-sammenheng (dette er den eneste han har deltatt i). Noen har kanskje merket seg at vi ikke har noe bilde av ham.

Det er fremdeles en feil med Golfbox som gjør at vi ikke får lagt inn scoren fra den andre semifinalen som Jørgen vant.

Vi håper dette problemet løser seg før vi skal rapportere resultatet av finalen, som finalistene har to uker på å få spilt.

De som er interessert i å lese hvordan mesterskapet har gått, kan få frem alle rapportene ved å klikke på knappen “Matchplay 2022” til venstre under artikkelen.

Innhold
Klubben