Seniorcup: Alle klassene ble vunnet på +1.

20. september – Flotte forhold for Seniorcup i dag – årets siste vanlige.

Det var 5 deltakere i C-klassen i dag, men på resultatlisten sto det lenge ingen. Vi syntes det var litt rart om alle fem har trukket seg i siste liten. I de andre klassene var det 6 og 1 i henholdsvis B- og A-klassen, noe som gir en presumptiv total på 12. Til slutt kom imidlertid resultatlisten for C-klassen på plass.

Vi lurer litt på hva denne nedadgående deltakertrenden skyldes. I dag kan det i hvert fall ikke vært været.

Øivind Nordanger var enslig svale i A-klassen i dag. Det ser ut til at mangelen på konkurranse var fordelaktig, for han forbedret seg grundig fra i går kveld. +1 ble det på Øivind.

Sander Lund vant B-klassen, også han på +1. Trond Bjerke og Bjørn Hallme var hakk i hæl.

I dag var det Per Haakonsens tur til å vinne C-klassen, altså på +1. Ragnhild Lied Johansen fulgte nærmest.

Orders of Merit

Kampen om Order of Merit er altså avgjort i alle klassene, ettersom dette var den siste vanlige Seniorcup-turneringen i år.

Olaf Thomassen vant A-klassen overlegent, siden han har spilt 5 turneringer mer enn alle andre.

Sander Lund tok også en ganske overlegen seier i B-klassen, ettersom det er han og Asbjørn Solevåg som stort sett har inntatt toppen av seierspallen i år. Asbjørn har dessverre ikke kunnet delta i de siste turneringene på grunn av en operasjon, og da var bordet duket for Sander.

Ragnhild Lied Johansen har en merittliste i år som stort sett består av første- og andreplasser i år, og da sier det seg selv at hun blir vrien å slå når hun deltar i stort sett alle turneringene. Seier i C-klassen altså til Ragnhild.

DELTAKELSE

Ellers kan vi fortelle at det i år har vært til sammen 8 deltakere i A-klassen (bare én har spilt mer enn 10 turneringer). Det har vært 13 i B-klassen (6 stykker over 10 ganger) og det har vært 11 i C-klassen (4 mer enn 10 ganger.

I alt er det 31 personer som har deltatt i årets Seniorcup. Det betyr at Seniorgruppen har bidratt med 220 runder med golfaktivitet på Krokhol så langt i år. Vi kommer tilbake med mer statistikk når vi har avsluttet sesongen for godt.