Matchplay: Ørjan vant

20. juni 2021 – Ørjan Moy var seedet nummer 29. Ketil Nordgård var seedet nummer 4. I dag spilte de match kl. 10.30.

Ketil har vært klubbmester i matchplay to ganger, men i dag måtte han gi ett slag på hvert hull til Ørjan, og det er tøft hvis motstanderen spiller bra.

Ørjan har sendt oss en utførlig rapport:Jeg vant første hull, Ketil tok hull to, mens jeg vant hull 3 og 4. Hull 5 førte til dagens første deling. På hull 6 rotet begge, men det tildelte slaget gav meg seieren på hullet. Jeg var derfor 3 opp før de tre siste hullene.

Ketil tok både hull 7 og 8, så hull 9 ble av det nervepirrende slaget for undertegnede. Jeg holdt heldigvis roen og klarte å redde meg med en god chip slik at vi delte hullet. Ørjan vant derfor kampen med en opp.Ørjan møter Erlend Bærø i neste runde.Med dette er 2. runde nesten ferdigspilt. Den ene matchen som gjenstår er mellom Sten-Arne Skulbru og Dag Raaum. Vi håper de får gjort en avtale snart.

Selv om det kan være vanskelig å få ting til å passe, minner vi på at matcher som spilles under en annen turnering ikke vil bli godkjent.

Innhold
Klubben