Matchplay: Stefan vant

15. juni 2021 – Sander Lund og Stefan Johansson satte seg stevne kl. 13 i går.

Vi har fått en utførlig rapport fra Stefan.Det var et veldig dårlig tidspunkt Sander og jeg klarte å velge. Matchen ble spilt i regn og vind. Men humøret var heldigvis bra uansett. Sander var tildelt 11 slag, noe som betyr et slag på alle hull utenom hull 1, 4 og 6 på front.

Et veldig dårlig utslag på hull 1 for min del og jeg måtte gi hullet til Sander når jeg skulle putte for slag 5.

Hull 2 spilte begge greit, det ble delt med en bogey for Sander og par for meg.

Hull 3 slo begge ut i rødt på andre slaget. Min ball lå greit mens Sanders plugget seg i mosen. Dette resulterte i vinst for meg. Tilbake til all square.

Hull 4 slo begge til høyre men ballene var spillbare. Dobbeltbogey for begge, delt hull og fortsatt all square.

Utslagene på hull 5 lå begge på fairway. Men her rotet vi bort mulighetene. En toppet chip gjorde dog at det ble dobbeltbogey på begge, men Sander hadde et slag og vant hullet.

To bra utslag på hull 6. Andre slaget til Sander var ikke like bra og gikk i rødt mellom hull 5 og 6. Han klarte ikke redde seg fra deg og ga bort hullet. Tilbake til all square.

På hull 7 var det nære at jeg slo meg ut i rødt, men ballen overlevde. Sander toppet sin ball, men den endte opp i riktig retning. Han hadde dog en lang vei inn og tok nok i litt for mye på andre slaget noe som gjorde at den gikk i ravinen. Jeg slo meg opp rett foran green. Noen dårlige chipper fra begge resulterte så i bogey for meg og trippel for Sander. 1 opp til meg.

Hull 8 slo jeg en bra wood og plasserte meg i høyrekanten av fairway. Herr Lund slo sin ball via roughen til rød tee. Han måtte ta en uspillbar ball og slo slag 3 ut på fairway på hull 9. Jeg slo et 8er-jern litt lang av green. Sander gikk gjennom skogen, men ble litt kort. Resultatet ble bogey for meg og trippel for Sander.

Så etter 8 hull ble det vinst til meg, 2&1. Etterpå ble det velfortjent kaffe med bolle.I neste runde møter Stefan vinneren av matchen mellom Sten-Arne Skulbru og Dag Raaum.

Innhold
Klubben