Matchplay: Tony vant

1. runde 10. juni

Vi har fått en ganske så utførlig rapport fra Tony Farinha, som møtte Oscar Stovner Storeide til match i dag. De var seedet sin henholdsvis nummer 30 og 35, og Oscar hadde to slag på Tony.Etter litt frem og tilbake på begynnelsen, avgjorde Tony matchen på 7-ern og vant 3/2. Han møter Per Frode Haugen i neste runde. Det kunne skremme de fleste, men Tony har slått ham i match før.Tony’s rapport:

Oscar hadde ekstra slag på hull 5. og hull 7 i dag, så planen min var at jeg måtte holde godt følge tom hull 5, hvis jeg skulle ha noen sjanse til en seier i dag.

Oscar startet strålende med et par på hull 1, mens min ball stoppet 2 cm fra et par. Hull 2 ble raskt deling på 6 slag , og hull 3 ble også deling på 7 slag. På hull 4, så landet jeg kun 2 meter fra greenen i høyde med flagget på venstre side, mens Oscar ble for kort og havnet  på høyre side av greenen i mye gress. Jeg avsluttet da greit på 4 slag, mens Oscar fikk 5. Dermed var vi likt før hull 5 igjen. Nå hadde Oscar muligheten å dra ifra , da han hadde et ekstra slag på meg her.

Oscar slo et langt slag mot rødt på høyre side, og fant ballen i skogsområdet. Han måtte da slå et enkelt og kort slag inn på fairwayen for å komme på banen igjen, men slapp straffeslag. Jeg hadde et greit utslag og lå på 3 slag 40 meter foran bekken. Oscar lå også på 3 slag rett før bekken på venstre side, men hans 4. slag gikk i vannet. Dermed åpnet det seg en god mulighet for meg å vinne hullet, og jeg klarte da å komme inn på 8 slag etter et veldig dårlig 4. slag som stoppet 2 meter foran bekken. Oscar  slet seg inn på 10 slag , og dermed ledet jeg kampen 1 opp.

 

Vi kom greit over bekken på hull 6, og Oscar hadde ca. 110 meter til greenen. Dessverre gikk hans 2.slag rett i bakken 15 meter foran greenen , og hans 3.slag var også dårlig. Dermed brukte han 7 slag på dette hullet. Mitt andre 2. slag var fra  ca. 90 meter og havnet 2 meter fra pinnen. Da var dette hullet i boks  med et greit par, og dermed 2 opp.

På det 7. hullet var vi klar for første matchball. Oscar måtte minst dele for å spille videre . Et tap betydde 3/ 2 til meg. Jeg fikk et greit utslag, og slo ut litt lengre enn Oscar. Oscar spilte sitt andre  slag enkelt frem til bekken for å være på  den sikre siden. Jeg mente selv at jeg skulle klare å komme over bekken fra min posisjon, men selvsagt traff jeg dårlig. Den dro rett i ravinen , og jeg trodde da at dette hullet var tapt. Nei da, ballen traff en stein i ravinen og spratt opp igjen , og la seg 5 meter før bekken ! Takk, gud , det er min dag i dag!

3. slag la jeg greit opp 5 meter før greenen , og dette så lyst ut . Oscar dro sitt 3.slag til høyre for bunkeren , og måtte da slå sitt 4.slag fra et dårlig leie blant trærne  ved bunkeren. Dette slaget føyk  da over hele greenen, og  ned på veien på venstre side. Etter litt flere slag, så var jeg ferdig på 6 slag og Oscar var ferdig på 9 slag. Matchen var ferdig med 3 opp til meg.

Litt bedring fra mandagens turnering, så nå må jeg legge meg i hard trening til neste runde!

 

Innhold
Klubben