Seniorcup 9. juni 2020

23 deltakere (A: 3, B: 9, C: 11) tror vi er sesongrekord.

Vi husker i fjor da seniorcupen noen uker hadde bedre deltakelse enn mandagscupen. Det er noe å strekke seg etter det.

Vi har ikke fått noen direkte rapporter, men regner med at seniorene hadde godt vær og gode spilleforhold i formiddag. Noen var så hyppe at de tok seg en ekstra runde (eller to!) etter turneringen.Det er jo både bra og hyggelig, men husk å bestille tid hos Kari, selv om du ikke planlegger å gå en full runde. Dette er viktig av flere årsaker:

  • Det bidrar til avvikling av spillet under ordnede forhold.
  • På Golfbox vil det gi inntrykk av hvor travelt det faktisk er til forskjellige tider på Krokhol.
  • Det gir baneeier og klubben verdifull informasjon om i hvor stor grad medlemmene bruker banen.

A-klassen

… lider fortsatt av dårlig deltakelse. I dag var det tre, men alle tre spilte bra. Øivind Nordanger vant på -1, mens Olaf Thomassen gikk på par og Arve Bjerke på +1. Tripp-trapp-tresko kaller vi slikt. Olaf Thomassen hadde også dagens eneste birdie, på 7-ern, banens vanskeligste hull også i dag.

B-klassen

Yngve Andersen er virkelig i støtet – det må være varmen. Han gjentok gårsdagens seier med nok en runde under par. -1 ble det i dag, og klasseseier. Trond Bjerke (+3) og Asbjørn Herdal (+4) fulgte nærmest.

C-klassen

Jens Tofteberg viser også god form om dagen. Han gikk på par i går, og dag ble det en runde på -1. Det holdt til seier med ett slag foran Bjørn Hallme og Bengt Tullander.

Orders of Merit

A-klassen

Med dagens seier har Øivind Nordanger opparbeidet seg en ledelse som det kan vise seg vanskelig å ta igjen. Med 83 poeng har han fått en ledelse på 27 poeng på Olaf Thomassen. Det er bare tre spiller på OoM for A-klassen.

B-klassen

Med sin gode andreplass i dag, styrket Trond Bjerke ledelsen i B-klassen, og har nå et forsprang på 13 poeng til Asbjørn Solevåg, som på sin side er 4 poeng foran Sander Lund.

C-klassen

Ettersom han stadig vekk er å finne i teten, er det ikke rart at Bjørn Hallme fortsetter å lede C-klassen. Med dagens andreplass klatret han til 78 poeng, hvilket er 16 poeng mer enn Jan Berg Jansen. Jens Tofteberg og Bengt Tullander ligger nesten likt bak der igjen, med henholdsvis 53 og 52 poeng.

Innhold
Klubben