Med eller uten spillerett?

Hva lønner seg?

Reprise av artikkel som opprinnelig ble gitt ut 8. april 2018.Det kommer an på hvor lite du spiller.

I disse dager forfaller kontingenten til betaling, og prisene for gjestespill er blitt oppdatert, og da burde våre medlemmer uten spillerett vurdere om det kunne lønne seg å konvertere medlemskapet til ett med full spillerett.

Når lønner det seg å konvertere “greenfee-medlemskapet” (dvs. medlemskap uten spillerett) til et fullt medlemskap med spillerett?

Du behøver ikke spille veldig mye faktisk. Full spillerett koster 3100 kroner, mens klubbkontingenten er den samme for alle, så det er det som er nøkkelbeløpet.La oss si du er medlem uten spillerett, og la oss videre forutsette følgende:

  • Du deltar i Mandagscupen 8 ganger (som er gjennomsnittet)
  • Du spiller tre ganger 9 hull på andre ettermiddager i løpet av sesongen
  • Du spiller tre 18-hullsrunder i helgen i løpet av sesongen

Da er du i en break-even situasjon, dvs. du har lagt ut kr 3100, like mye som det spilleretten koster.

Hvis du må eller liker å bruke bil, går det enda fortere, ettersom du da ville spare kr 2100 når du betaler samme pris som medlemmer med spillerett. Det betyr at du ikke behøver å spille mer enn 8 runder (5×9 uke-kveld, 3×18 helg) for at det skal lønne seg å kjøpe spillerett.Hvis du i tillegg liker å slå en bøtte med baller på rangen før runden, ville du på 11 runder spare ytterligere 50 kroner (forutsatt at du har ballkort).

Bruk gjerne innmeldingsblanketten til å konvertere medlemskap, eller send en e-post til kontor@krokhol.no.

Innhold
Klubben