Mer Pink Cup

Rettelser og graveringer

På dagen etter turneringen ikledde Pink Cup-generalen, Ragnhild Lied Johansen, seg sin rosa jakke ved premieutdelingen for mandagscupen, slik at Knut Olav Sørset kunne få sin velfortjente premie for andreplassen i gårsdagens Pink Cup.

Som kjent hadde det blitt litt rot med poengberegningen, men Knut Olav fikk altså 40 poeng, IKKE 23, og dermed andreplassen.

Dessuten hadde Jon Kittilsen fått navnet sitt gravert på pokalen, og hadde ikke noe annet valg enn å ta den med hjem. Der har den fått selve hedersplassen, siden han ikke har noen peishylle.

Videre kunne Ragnhild rapportere at det hadde blitt Vipset ytterligere 300 kroner i bidrag til brystkreftsaken, slik at totalen nå er over 9000 kroner!

Til alle dere som ikke hadde anledning til å delta!

Dere kan likevel bidra til å gjøre Pink Cup en enda større suksess både for Krokhol og Kreftsaken. Alt du behøver å gjøre er å VIPSE beløpet du ønsker å gi (vi foreslår minst 50 kroner), til Pink Cup-general Ragnhild Lied Johansen:

Mobilnummer: 456 13 557

Merk betalingen: Pink Cup 2017

Pink Cup-finalen

I fjor ble vi nummer 24 i Norge når det gjelder bidrag per medlem, og ble invitert til finalen. Dessverre kunne vi ikke stille lag, blant annet fordi den ble arrangert langt unna – på Sunnmøre.

I år spilles imidlertid Pink Cup-finalen på Miklagard GK i forbindelse med Viking Challenge søndag 20. august, og Kløfta er bare en snau halvtime unna.

Det hadde vært gøy – så vipps i vei hvis du ikke har gjort det enda!

Innhold
Klubben