Skjønt det mørkt så ut

Mandagscup 12. juni 2017

Værmeldingen var ikke lovende. Etter sol og oppholdsvær det meste av dagen, skulle det bli regn og tordenvær kl. 18 i dag. Heldigvis bommet meterologene, og regnet og tordenværet kom en times tid før beregnet, noe som betød at mandagscupen kunne avvikles som planlagt, i stort sett pent vær (et par skurer ble det).

I tillegg var det nyklipte faiwayer, og 19 ivrige sjeler stilte til start, noen for tredje gang på tre dager.

Birdier

Det var fire birdier i dag, hvorav én ikke ble premiert, men etter sigende var birdien til Lars Sandberg bare en ekstra omdreining fra å bli en hole-in-one på 1-ern.Espen Nordskog fikk derimot premie for sin birdie på 1-ern.Espen Nordskog fikk derimot premie for sin birdie på 1-ern.Per Frode Haugen har all grunn til å smile, for han var nemlig fremme å hentet to birdisjekker en for 5-ern og en for 8-ern.

Resultater

A-klassen

Her var det bare 6 deltakere så det var bare to premier.Best av alle i dag var Lars Sandberg, som fikk 21 poeng for sin 39-runde.Per Frode Haugen hadde et særdeles fargerikt scorekort, men tok tredjeplassen på 18 poeng. Han hadde også en 39-runde.

B-klassen

hadde bare fire deltakere, og det var derfor bare én premie.

Odd Hole viste at sine mye yngre konkurrenter hvordan det skal gjøres og tok en klar seier med 16 poeng.

C-klassen

Her hadde vi tenkt å bruke temaet “3×20 i stil”, men det viste seg at det hadde vi brukt allerede. For alle de tre beste fikk nemlig 20 poeng.Etter runder på 30 og 29 poeng og to førsteplasser, ble det “bare” 20 poeng og trejdeplass på Marius Nygård i dag, men handicapet blir enda et slag lavere.Brødrene Nordskog hadde samme spillehandicap i dag, og begge fikk 20 poeng. Det betød at Steinar Nordskog måtte ta til takke med andreplassen.Broder Espen Nordskog har nemlig 0,4 slag lavere EGA-turneringshandicap, og da ble han dømt foran i mål, selvom Steinar faktisk brukte ett slag mindre brutto.

Orders of Merit

A-klassen

Med en førsteplass og to andreplasser i de tre siste turneringene har Per Frode Haugen befestet sin stilling øverst på OoM-A-tabellen. Men han har mange i hælene. Olaf Thomassen er fem poeng bak på andreplass, mens Lars Sandberg tok steget opp på tredjeplassen med dagens seier.

B-klasssen

Selv om han ikke var med i dag, beholdt Asbjørn Solevåg førsteplassen på OoM-B. tre seire og en andreplass sørger for det. Han har fremdeles en god ledelse til andreplassen, der vi finner Sander Lund. Hanne Hoel Tofteberg og Rune Sørlie deler tredjeplassen.

C-klassen

Kirsten Rogne leder foran Nordskog-brødrene. Disse er de eneste som har spilt i alle seks turneringer. Espen ligger på andreplass og Steinar på trejde. Det er imidlertid ikke så mye som skiller.

Innhold
Klubben