Nettstedet i orden igjen (nesten)

Som det fleste har fått med seg, har vi hatt tekniske problemer med nettstedet.

Det meste av det underliggende er nå fikset, men det gjenstår også en del.

Forsiden er enda ikke slik den bør være, men vi har hatt et møte med teknisk leverandør, og blitt enig om hvordan det skal være. Forhåpentligvis blir dette i orden i løpet av noen få dager. Blant annet skal vi få bort den irriterende teksten som har satt seg fast på alle bildene.

 

Sideoppsettet på de forskjellige bakenforliggende sidene vil også bli endret, slik at vi får menyen på høyre side, slik vi er vant til. Lesefeltet skal også bli litt bredere.

Vi har så vidt begynt å publisere artikler, og gjør oss på den måten kjent med det nye publiseringsverktøyet. Alt som ikke er gitt ut i løpet av de siste ukene kommer fortløpende fremover.

Noe vil imidlertid ta lengre tid.

 

All informasjonen finnes på de forskjellige sidene, men er i mange tilfeller skjult av kode fra det gamle systemet. Dette må opprettes “manuelt”, og siden vi har ca. 3000 sider, sier det seg selv at dette vil ta litt tid. Vi har imidlertid tro på at vi til slutt får et bedre nettsted.

Det er imidlertid ikke mulig å ordne opp i alt gammelt, så vi kommer til å slette en del, og ikke alle gamle artikler vil bli oppdatert. Vi konsentrerer oss først og fremst om sidene med viktig informasjon.

 

For eksempel:

Gjester-siden

Medlemskap-siden

Turnering-siden

Her er vi allerede godt i gang, men ikke helt ferdig.

Det vil, som sagt, ta tid før alt er i orden, men du kan nå begynne å bruke nettstedet som før.

Tips og merknader mottas med takk.

Hvis du finner noe som ikke virker, eller er feil, kan du jo nevne det for Jon Kittilsen når du treffer ham, eller sende en melding til 48112257 eller jon.kittilsen (at) getmail.no.

Innhold
Klubben