Seniorcup 23. juni

Det er ikke hvert år St. Hans faller på en tirsdag, men i dag gjorde den altså det.

Seniorene feiret midtsommer med en rekke gode scorer.

C-klassen

10 deltakereVi tenker at Eivor Arntsen spilte sin beste runde på lenge. Til tross for en blemme-10 på 5-ern ble det 31 slag og 5 under på Eivor, og en ganske så klar klasseseier.Bengt Tullander var ikke langt bak, for han gikk på -3, mensforrige ukes suverene vinner, Arve Hansen, fortsatte med de gode taktene og tok tredjeplassen på par.

B-klassen

7 deltakere

Kampen om seieren ble en fight mellom Asbjørn Herdal og Trond Bjerke.Til slutt fikk Asbjørn overtaket, og kom inn til seier på -3.Trond tok andreplassen på -2.Den alltid pålitelige Yngve Andersen tok tredjeplassen på par.

A-klassen

3 deltakere

Olaf Thomassen gikk på en ukarakteristisk blemme på 7-ern, men de øvrige hullene gikk han på +2 brutto. Så han vant igjen på +2 netto.Andreplassen gikk til Øivind Nordanger på samme score, men med høyere handicap.Det var altså 20 deltakere, og shotgun-start er tilbake. Det blir også seniorcup neste uke, men i juli blir det seniortreff, som er litt mer uorganisert.

Orders of Merit

Dette var den 7. runden, så nå begynner det snart å bli interessant, når ikke alle rundene teller lenger.

A-klassen

Det er registrert bare tre spillere på tabellen.

Leder gjør Øivind Nordanger, som har deltatt i alle. Spilt bra har han også gjort, så han kan bli vanskelig å ta igjen.

 

B-klassen

Trond Bjerke og Asbjørn Solevåg er de eneste (sammen med Sander) som har spilt alle turneringene, og så er de også nummer 1 og 2 på listen. Yngve Andersen er bare ett poeng bak Asbjørn, så dette kan bli jevnt hvis den relativt gode deltakelsen i klassen fortsetter fremover.

 

C-klassen

Bjørn Hallme er den eneste som har spilt alle turneringene, og har derfor en klar ledelse. Jan Berg Jansen og Arve Hansen følger nærmest.

Etter sesongen tror vi seniorgruppen bør ta en titt på hvor hensiktsmessig det er å ha tre klasser når deltakerantallet ligger på rundt 20.

Innhold
Klubben