NM Mid-amatør, dag 2

Vi heier på Stine – uansett

Det ble en tøff dag for Stine i dag. Forholdene var gode, så alt burde ha ligget til rette for en forbedring av gårsdagens 85-runde. Det skjedde dessverre ikke.

Som i går fikk hun problemer med hull 3, et ikke alt for langt par-5 hull. I dag ble det dessverre en trippel-bogey der. Hull 4 har Stine taket på, men deretter fulgte bogeyene på rekke og rad, før det ble DB på det tøffe niende, der hun fikk par i går. Hun rundet derfor på +11.

Så fikk hun en på trynet på det relativt enkle hull 10. Vi tipper trippelbogeyen der skyldes en OoB. Driving-rangen ligger nemlig til høyre for hullet, men hullet har også noen ekle bunkere. Så ble det tre par på rad pluss to bogeyer.

I går fikk hun par på hull 16, men i dag ble det DB. Hull 17 gikk imidlertid bedre i dag, og gårsdagens trippel (da hun ikke fant ballen etter å ha slått den ut på fairway) ble byttet ut med en vanlig bogey. På avslutningshullet ble det en ny bogey.

Sluttresultatet ble 92 (+20), og det gjorde at hun falt ned to plasser til 8. plass, med +33 sammenlagt.

Ukarakteristisk nok hadde ikke Stine en eneste birdie på de to rundene, og ellers ble det 13 par, 16 bogeyer og 7 DB eller verre.

Vi er sikker på at Stine er skuffet, men vi er nå stolt av henne likevel.

Norgesmester for damer ble June Bolme (Losby GK) (hun slo sin egen søster med to slag etter en forrykende 73-runde og avslutning i dag – to under på siste fire hull), og Petter Enger (Oslo GK) vant herreklassen. Begge forsvarte mesterskapet fra i fjor.

Av kjenninger av klubben ble Thomas Hansen nummer fire i herreklassen på +4.

For øvrig ble Stine nummer 3 i 2016, hun deltok ikke i 2017, ble nummer 4 i 2018 og nummer 7 i 2019.

Innhold
Klubben