Nominert til beste restaurant

31. desember 2023

På årets siste dag synes vi det i høy grad er på sin plass med honør til kafeen vår. Gratulerer til Kari, Janne og de andre involverte. Vel fortjent!

Prisen deles ut av Golfamore, som før var kjent som Golfhäftet.

Tom Rune fikk dette brevet fra dem.

Hei Tom Rune!

Nytt år = Golfamore Awards! Det er på tide å ære og feire de mest populære Golfamore-klubbene fra det siste året.

I 2023 ble det spilt over 260 000 runder golf med Golfamore-kortet, og totalt ble det sendt inn 125 000 anmeldelser av Golfamore-brukere. Med andre ord, enda et år med mye golf!

Etter hver runde får spilleren muligheten til å vurdere besøket. Disse vurderingene har nå resultert i nominasjonene til Golfamore Awards 2023. For å bli nominert i Golfamore Awards 2023 må golfklubben ha 25 vurderinger eller mer i en priskategori og en vurdering på minst 4.0 (av maksimalt 5.0).

Vi er veldig glade for å kunngjøre at Krokhol Golfklubb er nominert i følgende kategori for Golfamore Awards 2023 i Norge:

  • BEST RESTAURANT

I midten av januar vil vi kunngjøre vinnerne offisielt i en pressemelding og også på Golfamores egne sosiale mediekanaler og nettside. I fjor førte Golfamore Awards til mange artikler i media og fantastisk rekkevidde i sosiale medier.

Golfamore…

…er altså en rabattordning. Hvis du melder deg inn (koster 595 kroner) får du tilgang til nesten 1300 golfbaner til halv pris, og en av disse er altså Krokhol.

De har avtaler med baner over hele Europa. Den mest berømte jeg fant etter et kort søk var K Club i Dublin, der Ryder Cup ble spilt for noen år siden.

Så hvis du liker å reise og spille golf forskjellige steder, kan dette altså være noe for deg.

Innhold
Klubben