Nydelig dag

02
Det var absolutt varmt nok til å gå seg svett og bli tørst.
03
Vi lar greenen på hull 3 representere “smargdene”. Den har sjeldent vært så bra som den er nå.

Lovende værvarsel gjorde at noen av oss tok en tur på Krokhol i dag – og det angret vi ikke på. Reporteren fullførte hele runden i kortermet skjorte, mens medspilleren angret bittert på at han hadde tatt på seg stilongs. Han hadde nemlig stått opp for tidlig, og ikke minst, sett på gradestokken for tidlig. Meget behagelige værforhold med andre ord.

04
Tilfeldig (v)and på hull 9. Vi har ikke sett mye til denne dammen som dannes foran greenen når det regner mye, i år. Men nå er den dyp og fin. Hvis det regner mye i natt er den nok der i morgen også, og kanskje også andeparet.

Det har regnet en del i det siste, og ordet var at så sent som i går så sto mye av fairwayen på hull 3 under vann. Med unntak av noen få pytter, var imidlertid alle spor av denne oversvømmelsen, og selv om det var vått, var banen fullt spillbar. Ikke minst greenene, som lå der som smaragder i duggen på første del av runden. De har tydelig nydt godt av hullingen og sandressingen de nylig ble utsatt for. Jevne og fine, men selvfølgelig litt tregere enn i sommer, ettersom gresshøyden nå blir sluppet litt opp i påvente av frost og vinter. Røffen kan vi dessverre ikke si noe om, for den holdt vi oss unna :-).

Det er en sjanse for at været blir bra utover dagen også i morgen, og da kan vi så absolutt anbefale å ta en tur.

Og så er det jo så pent ute nå. Som vanlig er i oktober, er banen rammet inn av rene fakler av rødt og gult. Det er like vakkert hvert år, så det ble tatt mange bilder.

Du kan se dem her.

Innhold
Klubben