Og flaggene vaiet

… det første dukket opp på hull 15.

Det var altså tid for den årlige flaggturneringen, og forholdene kunne nesten ikke være bedre. Det til tross var det bare 21 som stilte til start. Det er jo ikke mer enn deltakerantallet i en gjennomsnittlig seniorcup.

Været var golf-perfekt, og banekomiteen hadde vært ute på fredag og dullet med greenene, slik at de i det minste var jevnere enn de har vært på noe tidspunkt i år.Det gode forholdene til tross, var ikke scorene allverden. Det var bare to stykker (tilfeldigvis de turnerings-ansvarlige) som kom seg ut på hull 18. I fjor var det var 9 stykker som nådde minst hull 18. Det ble delt ut 7 premier, først of fremst baller, og derav hovedbildet.Øyvind Wulfsberg, ble nummer 7 etter nesten å ha nådd greenen på hull 17.Jon Kittilsen (selfie), ble nummer 6. Han var 2 (dame)-skritt fra hullet på hull 17.Roald Eilertsen hullet ut på hull 17 (som en av tre) og ble nummer 5.Kristian Bjerve var en av dem som hullet ut på hull 17, men han hadde gått hjem før premieutdelingen.Ronny Waagenæs var den med lavest handicap som hullet ut på hull 17, og ble derfor nummer 3.Radikal forbedring av Sten-Arne Skulbru fra mandag. Han nådde midt på hull 18, og ble nummer 2 med det.Det er bare en uke til klubbmesterskapet, noe som vanligvis betyr at Per Frode Haugen har prikket inn formen. Han var den eneste som hullet ut på hull 18, og da hadde han sågar et slag til overs. Klar seier med andre ord.

Resultatliste

I flaggturneringen er det bare én klasse, og formatet egner seg ikke for å legge inn resultatene i Golfbox.

Dette er derfor den eneste resultatlisten dere får. Det er den eneste som begynner nedenfra og er en nøyaktig gjengivelse av den håndskrevne listen som ble laget av dem som samlet inn flaggene.

Innhold
Klubben