Over 50?

Den første grunnen til at vi spør er at det er en organisasjon som heter Norsk Senior Golf (ignorer særskrivningen), som jobber for å gi “seniorer” et bedre golftilbud.En annen grunn til at vi bringer dette opp nå, er at et av tilbudene fra NSG er en lagkonkurranse i matchplay. Krokhol stilte i mange år to lag, men i fjor greide vi ikke engang å stille ett. En av grunnene til dette er at flere av de som deltok før har fått en annen livssituasjon (f.eks. gått av med pensjon, passert 80). Så vi trenger flere folk. Erfaringsmessig er vi avhengig av minst seks spillere for å kunne stille ett lag. Vi synes at en klubb som Krokhol burde være med.

Nytt av året er at det blir “pulje”-inndeling basert på handicap i stedet for klasseinndeling basert på opp- og nedrykk slik det har vært. Intensjonen med dette er at det ikke skal bli så stor forskjell i spillestyrke mellom lagene i hver pulje.

I tillegg til matchplay-serien, organiserer NSG turneringer over hele Norge fra april til september, det er et fordelskort som gir rimelig greenfee på en lang rekke baner på dagtid, ja det er til og med mulig å konkurrere om å representere Norge i internasjonale turneringer.

Her kan du lese mer om NSG.

Noen av de “yngre” medlemmene i klubben, men som er over 50, har allerede gitt uttrykk for sin interesse, og nå er altså tiden inne til å gjøre noe med det.

Det hadde vært veldig fint om de interesserte kunne si fra til undertegnede om at de har til hensikt, eller lurt på, å melde seg inn i NSG, og om de ønsker å være med i matchplay-lagserien (inntil 6 runder per sesong, de fleste før sommerferien). Det hadde også vært veldig fint om dette kunne skje i løpet av de neste sju til ti dagene, ettersom påmeldingsfristen er 1. mars.

Jon Kittilsen

Jon.kittilsen@getmail.no

4811 2267

Innhold
Klubben