Pink Cup 2013

Litt uflaks med været gjorde at det ble en avkortet Pink Cup-turnering i år
Litt uflaks med været gjorde at det ble en avkortet Pink Cup-turnering i år

Vi har fått følgende rapport fra Ragnhild:

I et mildt sagt vekslende vær – fra strålende sol til tordenskrall og “ekstrem-regn” måtte vi tilslutt avslutte turneringen pga. kraftig regn. Så kraftig at “elven” på greenen på hull 4 styrte ballen – selvfølgelig godt unna det hullet den skulle ha vært i. Turneringen ble derfor en “11-hulls” (alle spilte tom. hull 11).

Hovedpoenget med denne turneringen er å få inn mest mulig penger. Vi solgte derfor ekstra slag for kr. 50,- pr. stk.

23 påmeldte, og mange rause kjøp av ekstraslag, gjorde at vi fikk inn i alt kr. 6.350,- som går via Golfforbundet til brystkreftsaken.

På tross av vær og våte greener, var humøret på topp. Vi takker alle for en strålende dag.

******

Siden den er en nasjonal turnering, er det litt annen klasseinndeling i Pink Cup enn det vi er vant til fra våre hjemmesnekrede turneringer:

Klasse A mellom 0,0 og 11,9.
Klasse B mellom 12,0 og 24,9.
Klasse C mellom 25,0 og 36,0.

Ikke alle er like glade ...
Ikke alle er like glade …
... for å få premie!
… for å få premie!

 

Fra bildene å dømme var det riktig mange som fikk premier

Klasse A

Resultater – A

Klasse B

Resultater – B

Klasse C

Resultater – C

PC-32Vel overstått altså, til tross for værproblemer. Hvis du ikke hadde anledning til å være med, men har lyst til å bidra til brystkreftsaken, så kan du sende en tusenlapp (eller et annet beløp) til kontonummer 1600 46 51999, så vil Ragnhild sørge for at din gave blir med i potten. Husk å merke betalingen Pink Cup.

Neste helg er det Nordea Pairs. Her er det nok best å melde seg på parvis, men det er ikke nødvendig. Hvis du melder deg på som enkeltperson, så er det ingen som dermed tror at du ikke har noen venner. Ellers kan du jo etteranmelde deg på morgendagens mandagscup og spørre noen der.

Dessuten minnes alle damene på at damecupen er blitt flyttet fra onsdag til torsdag for å gjøre det lettere å blant annet invitere venner fra andre klubber.
Gjør det!

Flere bilder fra årets noe forkortede Pink Cup-turnering, velvillig gjort tilgjengelig av Rita Åse.

Klikk på det første miniatyrbilde og gå gjennom hele lysbildefremvisningen, eller klikk på det bildet du vil se nærmere på.

Innhold
Klubben