Puttemesterskap

På Krokhol er det mange som har en “Masterputter”-putter.

Det må jo være fordi det er mange som er flinke til å putte. Nå kommer det en sjanse til å bevise det på en håndfast måte.

Ski GK arrangerer Follomesterskap i putting 10. juni (2. pinsedag). Vi er invitert, for som mange vet, så er Ski kommune snart en saga blott, og skal slås sammen til en ny kommune som skal hete Nordre Follo. Derfor Follomesterskapet, og Ski GK håper at som kan være med på denne morsomme og uhøytidelige konkurransen.

Som mange vet har golfbanen med det treffende navnet Smerta, kunstgressgreener. I henhold til rapporter, er det blitt bedre å spille på enn da de var nye.

Skigk.no rapporterer:

“Vi foretok ny måling av stimp (hastighet på greenene) 8. mai. Som ventet kom den ut litt lavere enn i juli 2017. Gjennomsnittet er nå på 10,4, noe som absolutt anses som raskt. I 2017 var snittet 11,0.”

 

 

Påmelding

Lenken på turneringslisten til Ski GK virket ikke da vi prøvde den, men hvis du vil prøve deg, så virker det som om du kan melde deg på her:Der kan du lese mer om oppsettet av turneringen, blant annet at det koster 350 kroner å være med (200 i greenfee og 150 i turneringsavgift).

Foto: Ski GK

Innhold
Klubben