Pink Cup 2019

Det var kjempefint vær og 24 deltakere. Det hadde nok vært en fordel for premieutdelingen om man hadde lagt om til shotgun-start. Som det var, ble det en lang vent for dem som kom først inn. Mange valgte derfor å ikke vente.Selvfølgelig var det Sander som nok en gang hadde gjort en innsats for å gjøre noe spesielt ut av dagen (han spilte med rosa skjørt i fjor), og det ble satt uhyre stor pris på av alle, men kanskje spesielt damene.

Vi bøyer oss i hatten for mannens pågangsmot og innsatsvilje, og håper at godviljen hos godtfolket resulterte i ekstra gavemildhet ved startboden.

Closest and longest

Ronny Waagenæs var nærmest pinnen, og det eneste navnet som stod på kortet. Resultatet var 3,49 meter, men noen birdie ble det ikke. Eneste birdie på hull 1 i dag, var det Ragnhild Lied Johansen som fikk, men dessverre (i denne sammenhengen) var det på første runde.

Trond Torgersen stod lenge oppført med lengste drive for herrer, men i siste gruppe kom Morten Ustad (Grønmo) og slo den. Vi vet ikke hvor lang driven var, men den må ha vært ikke så langt fra 200 m-merket.

Ikke uventet gikk premien for lengste drive blant damene til Stine Torgersen. Hun var heller ikke langt unna 200 m-merket.

Resultater

Som kjent er det i denne turneringen mulig å kjøpe seg slag for å oppnå et bedre resultat. Og siden det er et nasjonalt arrangement, er klasseinndelingene litt annerledes enn dem vi vanligvis bruker på Krokhol. A-klassen er for hcp: +8,0 – 14,9, B: 15,0 – 22,9 og C: 22,9 – 54.Det er derfor to resultatlister. Den i Golfbox er uten kjøpte slag, og det er den man får regulert handicap etter. Premiene ble imidlertid delt ut på grunnlag av en manuelt ført resultatliste, som vi gjengir nedenfor.

Fordi så mange hadde forlatt “åstedet” da premieutdelingen begynte, viser vi bare bilder av vinnerne, som alle kunne velge seg en premie.

A-klassen

Morten Ustad tok en relativt klar seier. 41 poeng ga en seiersmargin på 3 poeng til Trond Torgersen

B-klassen

Jon Kittilsen får vanligvis gode resultater i Pink Cup, og i år ble det seier i B-klassen med en margin på 5 poeng.

C-klassen

Basert på informasjonen vi har fått, ble det her delt seier.

Den ene førsteplassen gikk til Marit Bjørnstad,

mens den andre gikk til Joakim Ustad (Grønmo). Begge fikk 38 poeng.

Vandrepokal

Som vanlig ble vandrepokalen gitt til den som hadde dagens beste runde. Ettersom den gamle vandrepokalen ble vunnet til odel og eie av Jon Kittilsen i fjor (vunnet tre ganger på rad), ble det i år utdelt en ny – like skjønn som den gamle. Vinneren vil få sitt navn påskrevet, og må forplikte seg til å stille til dyst også neste år.

Vinneren ble altså Morten Ustad fra Grønmo Golfklubb. Vi setter stor pris på at naboer deltar i våre turneringer.

Galleri

Innsamlede penger

Primus motor Ragnhild Lied Johansen (det er Ragnhild til høyre, ved siden av co-organisator Stine Torgersen) har gleden av å melde at vi allerede har nådd målet vårt – som var å slå fjorårets sum, på 10 000 kroner.

Så langt i år er det samlet inn

10 280 kroner

Nå var det jo mange medlemmer som ikke hadde anledning til å være med, og som sikkert likevel har lyst til å bidra til den gode sak (spesielt dem som spilte i etterkant av turneringen). De har fortsatt muligheten til å bidra:Bidra ved å Vippse til

45613557
(Ragnhild Lied Johansen)

Alle pengene går uavkortet til Brystkreftsaken. Kom igjen og støtt opp om en god sak. Saken oppdateres ettersom det kommer inn mer penger.

Kampanjen forblir åpen en uke til.

Hvis du ikke har Vipps, kan du sende bidraget ditt til

bankkonto 1600.46.51999.

Innhold
Klubben