Pink Cup – gjentakelse nok en gang

Det var strålende værforhold under årets Pink Cup.

I fjor regnet det jo, og deltakelsen var bedre i år også, med 24 startende, hvorav 4 i A-klassen og 10 hver i B- og C-klassen. I fjor regnet det, men da var derimot banen grønn og fin, og greenene i bra stand. I år var det masse rull på veldig tørre fairwayer, og greenene et rent bingospill.

Siden det var Pink Cup, var det ikke bare golfferdigheter som sto i fokus. Det gjaldt også å samle inn penger, og derfor ble resultatlisten naturligvis preget av dem som hadde kjøpt slag. Vi opererer derfor med to resultatlister, én samlet, med poeng i henhold til kjøpte og spilte slag. Den blir gjengitt nedenfor så snart den gjøres tilgjengelig av turneringsledelsen, og det var den det ble premiert etter.

Dessuten er det den vanlige Golfbox-resultatlisten, som ikke inneholder kjøpte slag, og som er den som blir brukt til handicapregulering.

En spesialpremie burde vært delt ut til den som tok kostyme-ideen lengst. I år var dette i alle høyeste grad Sander Lund, som stilte til start og fullførte runden i et rosa tyllskjørt.

“A fine figure of a man”

Til tross for oppfordringer til alle om å prøve å forhindre at det skjedde, ble det Jon Kittilsen som vant årets Pink Cup – og pokalen – for tredje år på rad. Han spilte en høyst brukbar runde på 33 poeng, og spesielt var 20 poeng på andresløyfen av det godkjente slaget. I tillegg hadde han kjøpt 6 slag, slik at totalen ble 39 poeng. Dette ga også seier i A-klassen, noe han fikk en fin karaffel og 5 fine drammeglass for (med Krokhol-logo) – altså en premie som ikke bare tok seg bra ut, men som også vil være til stor glede og nytte i dagliglivet.Siden det bare var 4 deltakere i A-klassen ble det bare delt ut én premie. Det var imidlertid uhyre jevnt, ettersom tre av disse alle hadde 33 poeng. Best på bruttobasis var Stine Torgersen.

B-klassen

Her var det meget jevnt i teten, og også her var det kjøpte slag som utgjorde forskjellen.Takket være sitt meget generøse bidrag til Brystkreftsaken, gikk Espen Nordskog til topps i B-klassen. For 50 kroner mer, kunne han ha vunnet pokalen, for han fikk også 39 poeng.Roald Eilertsen hadde dagens beste spille-resultat av alle uansett klasse, med 34 poeng. Totalt fikk han 38 poeng og andreplassen i klasse B og tredjeplassen totalt.Tredjepremien gikk til Odd Hole, som dessverre hadde glemt lommeboka hjemme og derfor ikke fikk pyntet på resultatet.

C-klassen

Dette var den jevneste klasse av dem alle. Bare fem poeng skilte første- og sjuendeplasssen.Det var fremadstormende Øyvind Wulfsberg som knep seieren til slutt, med 35 poeng.Marit Bjørnstad var en av dagens organisatorer, men hadde altså nok overskudd til å gå ut og spille seg inn til andreplassen i klassen. 34 poeng var altså bare ett poeng fra teten.

Langslående Dagfinn Dreyer hadde også 34 poeng, men måtte altså se seg slått på handicap.

Resultater

Ja de peenga, …

Etter turneringen fikk vi følgende melding fra Pink Cup-general Ragnhild:

Foreløbig innsamlet beløp er jammen ikke så dårlig – “trodde egentlig ikke mine egne øyne”

– men vi har altså fått inn kr. 9050 i dag. Fantastisk !

Hadde vært veldig hyggelig om vi klarte – eller slår – fjorårets innsamlede beløp på ca. kr. 10300,-

I dag fikk vi melding om at det var kommet inn ytterligere 500 kroner via Vipps. Vi er altså ikke langt unna målet!

12 000 hadde vært et fint og rundt tall å nå.

Innhold
Klubben