Regionsfinale Nordea Pairs 2015 – resultater

Det ble ingen stor suksess for våre lag som var på farten i dag på Aurskog Golfpark.

Det så lenge lyst ut for paret Kittilsen/Thomassen, som startet på hull 8, og gikk back-9 på 24 poeng. På front-9 gikk det imidlertid dårligere, slik at det bare ble 38 poeng totalt, og de ble til slutt nummer 15.

Bedre gikk det med paret Ovik/Hanssen, som spilte jevnere på begge sløyfer, og halte i land 39 poeng. Det holdt til 13. plass.

Det var 32 lag med, så vi får vel si at innsatsen var akseptabel. Det er ikke rom for noen glipp hvis man vil vinne denne turneringen. Det to beste lagene hadde hhv. 47 og 46 poeng.

Det var en nydelig dag for golf, og banen på Aurskog var i god stand, om enn ikke like bra som vår.

Vi takker alle fire for innsatsen.

Resultater

Artikkel fra 11. august:

Etter Nordea Pairs på Krokhol 21. Juni, trodde vi at det var bare vinnerne som fikk representere klubben i regionfinalen på Aurskog 16. august. Det viste seg å ikke stemme. Krokhols farger (hvilke farger er det forresten?) skal forsvares av to lag, nemlig lagene som ble nummer 1 og 2. Det er Olaf Thomassen/Jon Kittilsen og Trond Ovik/Knut Storm Hanssen.

Våre lag skal konkurrere med lag fra Aurskog Finstadbru GK (vertsklubben), Hauger, Grønmo, Hvam, Nes, Oppegård, Lillestrøm, Ski, Soon, Losby, Hakadal, Østmarka, Drøbak, Gjersjøen, Gjerdrum, Ullensaker, Fet, Groruddalen og Miklagard.

Vi ønsker alle fire lykke til.

Innhold
Klubben