Resultater – innendørs-KM

Klubbmesterskap i simulator-golf

Det var en fin dag, og ganske kaldt, men det gjorde jo ingenting, for vi var jo innendørs på Follo Golfsenter på et fabrikkområde på Ski

Litt rart å spille en bane på simulator som man har spilt i virkeligheten – men også digitale Bogstad er en fin bane. Fremmøte var det ingenting å si på – 23 stykker stilte til start – 9 i A-klassen og 14 i B-klassen.Siden det ble spilt brutto-slag (akkurat som i det “ordentlige” klubbmesterskapet), ble resultatene omtrent som forventet utifra antatt spillestyrke (handicap), og ikke ulik resultatene fra forrige ute-KM.

Premieutdeling

B-klassen

Jan Tore Samuelsen fikk fjerdepremien, mens han står oppført som nr. 6 i resultatlisten.Yngve Andersen ble nummer 3.Stefan Johansson ble nummer 2Elin Bjørnhaug tok en ganske så suveren klasseseier og er synlig fornøyd.

Premieutdeling

A-klassen

Eirik Sandberg ble nummer 4Trond Torgersen ble nummer 3Stine Torgersen ser ut til å gremme seg litt over å “bare” bli nummer 2Per Frode Haugen var fire slag bedre enn alle og ble klubbmester igjen.

A-klassen

Ved samme score er det brukt handicap til å skille – noe som er litt kunstig i og med at dette er bruttoscorer, altså uten at handicap er trukket fra. Det hadde nok da vært riktigere med delte plasseringer.

B-klassen

Hvisomatte – dersomatte

Siden dette var et klubbmesterskap, ble det spilt uten handicap – som seg hør og bør – men noen er kanskje nysgjerrig på hvordan de hadde gjort det med fullt spillehandicap på Bogstad. Derfor har vi gått inn og hentet ut hver deltakers nye handicap og de tilhørende SH-verdiene på Bogstad. Da får vi resultatene som står uten klasseinndeling nedenfor.Her var det jo mange imponerende scorer – vi kan i hvert fall offentlig utrope Stefan til Banditt #1. Nå skal det sies at Bogstad er langt vanskeligere å spille på ordentlig. Blant annet står du svært ofte ikke flatt.

Når det er sagt, er en runde på Bogstad absolutt å anbefale. Problemet er bare at greenfee er 1500 kroner – og det er det neppe verdt. Dem som er over 50 kan imidlertid melde seg inn i Norsk Senior Golf og spille den årlige NSG-turneringen på Bogstad. Da er greenfee nede på omtrent det halve. Årets turnering går 27. juli.

Hvis du synes dette høres interessant ut, finner du mer informasjon her. Vi trenger også flere som kan spille i matchplayserien.

Flere bilder

Vi får unnskylde kvaliteten på bildene – d’ække bare enkelt med blitz.

Innhold
Klubben