Mandagscup 28. juni 2010

Drømmeforhold på back-9 mandag 28. juni (vel noen av greenene mangler fremdeles litt på å kunne kalles gode) og 39 Krokhol-golfere stilte til start.

A: 19
B: 13
C: 7

Foruten å være mandagscup nummer 6 i år, var det den siste ordinære mandagscup-turneringen før ferien. Hva slags turnering som skal spilles 5. juli er imidlertid fremdeles et mysterium, men vi er blitt fortalt at den ikke teller med på Order of Merit.

Nok om det. Morten Skårerverket stilte i sin første mandagscup for året. Han hevdet at han nesten ikke har spilt golf i år. HAH! Det tror vi særlig på etter at han akkumulerte 21 poeng for å vinne klasse A. Runden inneholdt også 2 birdier. Bak ham fulgte Per Frode Haugen og Reidar Selbekk, begge med 19 poeng.

Forresten var det jevnt over bedre poengsummer enn det vi er vant til å se på back’en. Det var en hel haug på 17 og 18 poeng.

08 - Vil ha klemPå Order og Merit behold Siri Tendal sin soleklare ledelse, til tross for at hun ikke spilte i kveld. Både Morten Trehjørningen og Per Frode Haugen har imidlertid begynt å krype oppover listen, så hun skal nok ikke føle seg for trygg. I alt er det 40 spillere som har registrert resultater i klasse A ved halvspilt turneringsserie.

I B-klassen var det også mange gode resultater. Det lengste strået trakk Marit Bjørnstad, med 20 poeng, men hun trengte hjelp av lavere handicap for å slå Inger Enstad som fikk samme poengsum. Eivind Gikling fikk 3. plassen på 19 poeng. Poengene til Marit og Eivind medfører at de vil spille i klasse A neste gang. De vil derfor ikke rykke lenger opp på Order of Merit, som fremdeles ledes av Joakim Sarvik. Hans sterkeste konkurrent er nå Tony Farinha, ettersom Steinar Berg, som ligger på 2. plass, også har rykket opp i A-klassen.

C-klassen ble vunnet ganske så suverent av Jens Kristian Tofteberg, med 21 poeng. Rita Åse viser stadig fremgang og tok andreplassen på 19 poeng (her er det hvite kortet i sikte). 3. passen gikk til Rune Sørlie, med 16 poeng.

På Order of Merit har Rita nå 42 poeng og har klatret til topps, så vidt foran Kirsten Rogne.

Resultater

Order of Merit

Noen birdier ble deg også i dag:

  • Skårerverket Morten 10 13
  • Haugen Per Frode 17
  • Rivedal Helge 10
  • Syversen Trond 11
  • Bjørnstad Marit 11
  • Johansen Ragnhild 16
Innhold
Klubben