Mandagscup 5. juli 2010

Redaksjonen har vært på en aldri så liten ferie, og det kom derfor ingen sanntidsrapport om mandagscup-turneringen 5. juli.

Det er nå blitt nesten daglig kost med veldig gode scorer på front-9, og denne dagen var intet unntak. Formatet for dagen var netto slag (altså ikke stableford som vanlig) for klasse A og B og stableford for klasse C.

Morten Trehjørningen (til høyre) leverte nok en runde under par, som var nesten like god som den han leverte fjorten dager tidligere. Tre birdier, fire par og to bogier ga 34 slag brutto (-1) og -4 netto. Det holdt akkurat til seier i klasse A, ettersom Per Frode Haugen var like bak på -3 netto. Også Petter Corneliussen og Marit Bjørnstad endte opp på -3. Av de 18 i A-klassen som leverte scorekort, gikk 6 på netto par eller bedre. Vi merker oss ellers at det var fire påmeldte som ikke stilte til start. Vi håper alle ringte til turneringslederen og sa i fra.

Morten har tydeligvis skumle hensikter med hensyn til Order of Merit, der han nå nesten har hentet inn den solide ledelsen til Siri Tendal. Per Frode Haugen har også tatt mange skritt nærmere toppen.

Godt å se at våre lag-NM-deltakere har funnet formen.

Robert EilertsenI sin andre mandagscup-deltakelse for året slo Robert Eilertsen (til venstre) knock-out på de andre i klasse B. En 40-runde brutto tilsvarte for Robert 28 netto (-7!!!). Det var hele 5 slag bedre enn Jan Sørhus, som endelig ser ut til å ha funnet formen, og Joakim Sarvik.

I klasse B var det også seks stykker som spilte på netto handicap eller bedre.

Verdt å nevne er det også at Ole Øverby fikk EAGLE på hull 3 i sin første mandagscup.

Joakim Sarvik har fortsatt en solid ledelse på Order of Merit i klasse B.

I klasse C fikk både Roald Eilertsen og Anders Hoel 18 poeng, men Roald gikk foran på lavere handicap.

Per Sarvik og Rita Åse deler førsteplassen på C-Order of Merit, men her er det uhyrlig jevnt i toppen, med fem spillere innenfor fem poeng.

Resultater
Order of Merit

Birdie-premier
  • Morten Trehjørningen, hull 2, hull 5
  • Per Frode Haugen, hull 2, hull 5
  • Lars Sandberg, hull 4
  • Sander Lund, hull 4
  • Robert Eilertsen, hull 3
  • Ole Øverby, hull 3 – EAGLE
Innhold
Klubben