Mandagscup 30. august 2010

Arve BjerkeRedaksjonen har oppdaget noe merkelig, og vi har kommet til at det må hvile en forbannelse på hull 3. Det var tre stykker i A-klassen som startet på hull 3 i dag. De ble henholdsvis tredje sist, nest sist og sist. Vi kan ikke skjønne annet enn at det må være metafysiske krefter med i bildet her.

Men noen spilte da bra. Vane tro måtte man over 20 poeng for å få premie i A-klassen på front-9. Best av alle spilte Arve Bjerke, som sanket hele 21 poeng. Deretter var det hele 3 stykker på 20 poeng. Rekkefølgen ble avgjort på handicap og her var det Trond Torgersen og Petter Corneliussen som trakk de lange stråene og Dag Magnar Evje det korte.

Resultater – A

Olaf ThomassenForbannelsen over hull 3 gjaldt tydeligvis ikke B-klassen. Der klarte nemlig de som startet der seg sånn nogenlunde, men noen premie ble det ikke. For å få det måtte man spille bedre enn sitt handicap. Dagens høyeste poengsum fikk Olaf Thomassen med 24. Catherine Granung var også over 20 poeng på andre plass med 21, mens Joakim Sarvik sikret seg tredjeplassen med 19.

Resultater – B

Jens Kr ToftebergOgså i C-klassen var det om å gjøre å spille bedre enn handicap for å få premie. Best var Jens Kr. Tofteberg med 22 poeng. Romeo Gill fikk 20 på andreplass (han startet faktisk på hull 3!), mens Rune Sørlie sikret seg tredjeplassen med 18 poeng.

Resultater – C

Order of Merit

I klasse A er det nå et dead heat mellom Morten Trehjørningen og Siri Tendal. Begge har nå 64 poeng når det gjenstår 3 turneringer. Morten sikret seg en femteplass i dag, mens Siri ikke spilte. Morten kan raskt bedre sin poengsum, siden han har en nulla som en av sine tellende runder (arbeidsulykke for fjorten dager siden). Men Siri hadde også en null i samme turnering, så med hensyn til dette stiller de likt. Med sin pallplasering i dag rykket Petter Corneliussen opp på trejdeplass, men han er 15 poeng bak de to i teten.

I klasse B har Joakim Sarvik fremdeles en overlen ledelse på 24 poeng foran Tony Farinha, og det burde vel holde inn.

I C-klassen tror vi Rita Åse har sikret seg seieren. Hun har nå en ledelse på 19 poeng over Per Sarvik.

Birdier

Sander Lund – hull 1
Finn Ericsson – hull 4
Catherine Granung – hull 1
Terje Bjørnstad – hull 1

Upremierte
Trond Torgersen – hull 7
Morten Trehjørningen – hull 9

Deltakelsen var nok påvirket at vi nå er nødt til å starte tidligere. Det var 38 startende denne nedbørsfrie kvelden. Banen var imidlertid fremdeles våt, så det var ballplassering.

A – 16
B – 14
C – 8

Innhold
Klubben