Senior-oppsummering

Jens Kr. Tofteberg, for en gangs skyld uten caps
Jens Kr. Tofteberg, for en gangs skyld uten caps

Redaksjonen har ikke vært særlig flink til å dekke den ukentlige seniorturneringen de siste to ukene, så derfor tar vi to turneringer i samme slengen.

2. september

var det Jens Odd Hole 2011Tofteberg som sto for dagens beste prestasjon. Han fikk nemlig 18 poeng og vant klasse C, med to poengs margin til Aud Jørgensen.

Ellers var 15 et populært tall. Det er poengsummen som Odd Hole og Jan Sørhus vant henholdsvis A- og B-klassen på. Odd vant med ett poeng foran Finn Ericsson, mens Jan måtte ty til sitt handicap for å slå Ellen Herdal, som også hadde 15 poeng.
9. september

Ann Sund 2012var det 20 som var nøkkeltallet. Odd Hole er tydeligvis i form, og vant A-klassen med denne poengsummen. Han var da 3 poeng foran Olaf Thomassen. I B-klassen tok Ann Sund en suveren seier på samme poengsum. Hun var hele 6 poeng foran de nest beste, som var Jan-Roger Arnesen og Petter Tomren. Jens Tofteberg tok sin andre seier i C-klassen på like mange uker. Han begynte imidlertid seniorsesongen for sen til at dette hjelper stor på Order of Merit. Den har Aud Jørgensen i lomma, nesten uansett hvor mange turneringer som er igjen.

Order of Merit

02 - AudI B-klassen er situasjonen langt mer spennende. Jan Sørhus leder, men er bare 3 poeng foran Ann Sund. Jan har heller flere skikkelig dårlige runder igjen å stryke, så selv gode prestasjoner de neste ukene vil bli dårlig betalt. Ann derimot, har fremdeles blant annet en 5. plass blant sine tellende runder, så hun kan lettere øke poengsummen. Jan-Roger Arnesen har også en teoretisk mulighet til å vinne OoM. Han er 10 poeng bak Jan, mens vi tror Terje Ekseth og Ragnhild Lied Johansen er litt for langt etter. 2013-0610 B3 JanMed sine gode resultater i det siste har Odd Hole nå overtatt ledelsen på Order of Merit i A-klassen. Her er imidlertid ingenting avgjort, for det er bare fire poeng som skiller Odd, Finn Ericsson og Olaf Thomassen. Ingen av dem har noe dårligere enn en tredjeplass de kan stryke, så her er det prestasjonen og høstformen som vil være utslagsgivende. Utfallet vil være ganske så avhengig av hvor mange turneringer som er igjen. I fjor var senioravslutningen 1. oktober, og den siste tellende turneringen var 24. september. Hvis vi får noe lignende i år, er det altså to turneringer igjen.

Innhold
Klubben