Sånn passe

06
Hull 14 på Evje

Stine Torgersen og Leona Pilares har var på Evje på lørdag og forsvarte klubbens farger i landsfinalen i Nordea Pairs. Resultatet ble sånn derre. Etter en litt trang start ble det til slutt en 38. plass på våre representanter.

Det var visst meningen at vi skulle få noen bilder, men de er ikke kommet enda. I mellomtiden har vi fått denne rapporten fra Leona:

– Stine og jeg begynte dårlig, men Stine begynte å bli varmere etter hvert og spilte bra på backen, men det var dessverre litt for sent. Jeg fikk ikke noe bra spill i det hele tatt.

Marianne Skarpnord, som er fra M & R gk, var der sammen med kjæresten Richard Green. De sto på hull 14 (par 3) hele tiden og tok i mot deltakerne. På dette hullet så slo én (enten Marianne eller Richard) av dem sammen med deltakerne og den som slo dem fikk en premie. Da vi var på dette hullet, var det Richard Green som slo ut. Jeg landet noen cm utenfor greenen, og det var kun Stine som landet på greenen sammen med Richard – og Stine var nærmest flagget (2 meter ca)! Hun slo altså Richard Green! Ikke nok med det, Stine like så godt tok en birdie! Da fikk hver av oss – Stiene og jeg, da – en liten eske med 3 baller av Marianne. Gutta i flighten vår dreit seg helt ut.

Det var en ordentlig fin “sommerdag”. 58 klubber var representert og 108 spillere deltok. Hyggelig atmosfære. Banen var veldig fin, så vi kan ikke skylde på den. 18 lag fikk premie, og alle sammen var herrelag. Damene må skjerpe seg. Vi prøver igjen neste år og håper vi er flere da.

Innhold
Klubben